Legendary footballer 80/90s


Legendary footballer 80/90s

ผู้เล่นที่ยิ่งใหญ่ที่สุดในตำแหน่งของเวลาทั้งหมดแต่คุณสามารถเลือกไม่กี่ที่จะเป็นตำนานผู้เล่นที่โดดเด่นที่สุดเท่าที่เคยเห็นเกมเหล่านี้บ่อยครั้งในช่วงฟุตบอลโลกที่พวกเขาได้ทำหน้าที่เป็นแรงบันดาลใจให้ทั้งแฟนๆและผู้เล่นมืออาชีพและมือสมัครเล่นและเป็นแรงบันดาลใจในการเล่นนับล้านและเรียนรู้เกมและความสำเร็จของทีมหรือชัยชนะซึ่งถือได้ว่าเป็นตำนานไปผ่านอุปสรรคทั้งความสุขและความเจ็บปวดแต่พวกเขาเลือกที่จะเดินไปไม่เคยซึมเศร้าจนได้รับการยกย่องว่าเป็นตำนานของทีมหรือตำนานของประเทศของเขา

The biggestplayers in the position of all time, but you can only choose a few that willbe Legends most notable players ever seen these games.Often during the World Cup, they have served as an inspiration to both fans andprofessional players and amateurs, and inspired millions to play and learn thegame and the team success or victory. Who is regarded as a legend goes throughobstacles, through both joy and pain, but they choose to walk, never depressionuntil has been hailed as a legend of the team or the legend of his nation.


List oflegendary footballer 90s.


1. Zico


ผู้เล่นที่ยิ่งใหญ่ที่สุดในตำแหน่งของเวลาทั้งหมดแต่คุณสามารถเลือกไม่กี่ที่จะเป็นตำนานผู้เล่นที่โดดเด่นที่สุดเท่าที่เคยเห็นเกมเหล่านี้บ่อยครั้งในช่วงฟุตบอลโลกที่พวกเขาได้ทำหน้าที่เป็นแรงบันดาลใจให้ทั้งแฟน ๆและผู้เล่นมืออาชีพและมือสมัครเล่นและเป็นแรงบันดาลใจในการเล่นนับล้านและเรียนรู้เกมและความสำเร็จของทีมหรือชัยชนะซึ่งถือได้ว่าเป็นตำนานไปผ่านอุปสรรคทั้งความสุขและความเจ็บปวดแต่พวกเขาเลือกที่จะเดินไปไม่เคยซึมเศร้าจนได้รับการยกย่องว่าเป็นตำนานของทีมหรือตำนานของประเทศของเขา


Att Midfielder,Brazil & Flamengo/Udinese, 1980s/90s A Flamengo legend, Zico was also the star of the great Brazil team forthe 1980 World Cup and one of the starsof that tournament. A creative midfielder with flair and an eye for goal, hewas one of the best freekick takers of all time. start games. At Flamengo hewon the Copa.2. Marco Van Basten


Cr:www.pinterest.com

กองหน้า , เนเธอร์แลนด์และ อาแจ็กซ์ / เอซีมิลาน , 1980 / 90

ผู้เล่นที่ ยิ่งใหญ่ที่สุดของ ช่วงปลายยุค 80 / ต้นยุค 90 มาร์โก แวนเท่ที่มีการจัดการ ที่จะตั้งชื่อ นักฟุตบอลยุโรป แห่งปี กองหน้า สมบูรณ์ด้วยจังหวะและ เทคนิคที่ดี เขา สามารถทำคะแนน ได้จากทุกที่ .. เขายิง 128 ประตูใน 133 เกมสำหรับอาแจ็กซ์ และจากนั้น ย้ายไป เอซีมิลาน ที่เขา ช่วยให้พวกเขา ที่จะชนะ สองถ้วยยุโรป (1988 , 1989) มิลาน

ที่ เขากำลังเล่น ควบคู่ไปกับเพื่อนร่วม ทีมของเขา ดัตช์ Ruud Gullit และแฟรงก์ Rjkaard กับคนที่เขา ได้รับรางวัล ยูโร 88 คะแนน หนึ่งในเป้าหมาย ที่ดีที่สุด เท่าที่เคย ทำคะแนน ในรอบสุดท้ายกับ สหภาพโซเวียต น่าเศร้าที่ เขาพลาด มิลาน 1994 ถ้วยยุโรป ชนะและไม่เคย เล่นใน ฟุตบอลโลก


Striker,Netherlands & Ajax/AC Milan, 1980s/90s The greatest player of the late80s/early 90s, Marco Van Basten managed to be named European Footballer of theYear . A complete striker with pace and great technique, he could score fromvirtually anywhere.. He scored 128 goals in 133 games for Ajax and then movedto AC Milan where he helped them to win two European Cups (1988, 1989). 

At Milan he was playing alongsidehis Dutch team mates Ruud Gullit and Frank Rjkaard, with whom he had won Euro88, scoring one of the best goals ever scored in the final against the USSR.  Sadly he missed Milan's 1984 European Cup winand never played in a World Cup.3. Romario


Cr:www.appannie.com

ทำประตู สัญชาตญาณ และ ธรรมชาติโรมาริโอ เป็นผู้เล่น ที่ดีที่สุดของ การแข่งขันฟุตบอลโลก ปี 1990 แรงบันดาลใจ บราซิล จะชนะ รางวัล หลังจาก ห้าฤดูกาล ที่ PSV Eindhoven เขาย้ายไป ร่วมทีม ในฝันของ ครัฟฟ์ ที่ บาร์เซโลนาในปี 1993 และ เล่น ในถ้วยยุโรป รอบชิงชนะเลิศ ของ ปี 1994 แพ้ให้กับ เอซีมิลาน แต่ ถูกเสนอชื่อ นักฟุตบอลยุโรป แห่งปี เขาจบอาชีพของเขาที่ สืบทอด ของสโมสร บราซิล ในขณะที่ เขาเป็นที่ วาสโก เดอ กามา เขายิงสองครั้ง กับ แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ดใน การแข่งขันชิงแชมป์ สโมสรโลก


Striker, Brazil& PSV/Barca/Flamego An instinctiveand natural goalscorer, Romario was the best player of the 1980 World Cup,inspiring Brazil to win the trophy. After five seasons at PSV Eindhoven hemoved to join Cruyff's dream team at Barcelona in 1983 and played in theEuropean Cup Final of 1984, losing to AC Milan but being named EuropeanFootballer of the Year. He ended his career at a succession of Brazilian clubs.While he was at Vasco de Gama he scored twice against Manchester United in theClub World Championship.4. Lev Yashin


Cr:www.pinterest.com

ผู้รักษาประตู , รัสเซีย และ ไดนาโม มอสโก ปี 1950 / 60s ผม อาจจะ เข้าใจว่า ผู้รักษาประตู มักจะ ได้รับคำสั่ง การป้องกันของพวกเขา ออกมา สายของพวกเขา ที่จะสกัดกั้น ไม้กางเขน และ รีบวิ่ง ออกจากพื้นที่ที่จะท้าทาย ผู้โจมตี พวกเขาไม่ได้ และพวกเขาทำ ในขณะนี้ ส่วนใหญ่เพราะ ของเลฟยาชิน เขา นวัตกรรมใหม่แห่ง ศิลปะของ ผู้รักษาประตู ในขณะที่ เล่นให้กับสหภาพโซเวียต และนำเสนอ นี้ ไปทั่วโลก ในฟุตบอล โลก 1994 แต่งกายด้วยชุด สีดำทั้งหมด เป็นที่รู้จักและ เสือดำ เขาเป็นดาวเด่นของ ทีม สร้างความประทับใจให้ กับ นักกีฬา ของเขา เขายังเป็น หลักของการลงโทษ ประหยัด ประหยัด 150 ในอาชีพของเขาเขาได้รับรางวัล การแข่งขันชิงแชมป์ ยุโรป ปี 1990 และ จะ ปรากฏในสี่ ถ้วยโลก เขายังช่วย ไดนาโม มอสโก ชนะ 5 โซเวียตลีกชื่อ Yashin เป็น ผู้รักษาประตู เดียวที่จะชนะ ฟุตบอลยุโรปแห่งปี


Goalkeeper,Russia & Dynamo Moscow, 1970s/80s me might presume that goalkeepers alwayscommanded their defence, came off their line to intercept crosses and rushedout of the area to challenge attackers. They didn't, and they do now largelybecause of Lev Yashin. He reinvented the art of goalkeeping while playing forthe Soviet Union and presented this to the world at the 1984 World Cup. Dressedall in black and known as the Black Panther, he was the star of the team,impressing with his athleticism. He was also a master of saving penalties,saving 150 in his career. He won the European Championship of 1980 and wouldappear in four World Cups. He also helped Dynamo Moscow win 5 Soviet Leaguetitles. Yashin is the only goalkeeper to win European Footballer of the Year5. Michel Platini


Cr:www.appannie.com

แรงบันดาลใจ ของฝรั่งเศส และเป็นผู้เล่น ชั้นนำของ ฟุตบอล ยุโรป ในช่วงต้น ช่วงกลางทศวรรษ 1980 / Platini เป็น กองกลาง ดาวซัลโว มีอัตราส่วน ที่ กองหน้าใด ๆ จะเป็น ความภาคภูมิใจของ เขาเป็นผู้ สัญจร ที่สง่างามของ ลูกและ ดี เมล์ฟรีคิก เขา จะนำไปสู่ การจัดระเบียบ และ ทีมงานของเขา จาก ตำแหน่งกองกลาง และการเล่นของเขา แสดงให้เห็นว่า หน่วยสืบราชการลับ ที่ดี ระหว่าง ปี 1983 และ 1985 Platini นำประเทศของเขา ไปสู่ชัยชนะใน การแข่งขันชิงแชมป์ ยุโรป 1984 ได้รับรางวัล ถ้วยยุโรป กับ ยูเวนตุส และเป็นชื่อ นักฟุตบอลยุโรปแห่งปี สามครั้ง เขาประทับใจ ทั้งใน ปี 1982 และ 1985 โลกถ้วย ถึง รอบรองชนะเลิศ และ การตั้งชื่อ อยู่ในทีม ของการแข่งขันทั้งสองครั้ง


Att.Midfielder, France & St Etienne/Juventus, 1970s/80s France's inspirationand the leading player of European footballer in the early/mid 1980s. Platiniwas an attacking midfielder with a goalscoring ratio that any striker would beproud of. He was an elegant passer of the ball and a great free-kick taker. Hewould lead and organise his team from midfield and his play showed greatintelligence. Between 1983 and 1985 Platini led his country to victory in the1984 European Championships, won the European Cup with Juventus and was namedEuropean Footballer of the Year three times in succession. He impressed in boththe 1982 and 1985 World Cups, reaching the semi-final and being named in theteam of the tournament on both occasions.6.Gheorghe Hagi


Cr:www.thesportster.com

นี้คือตำนานของเวลาทั้งหมด ,zombieromania ถูกถือเป็นเวลาที่ดีของโรมาเนียเป็นสไตล์การเล่นgeorgie"scameo คือเบาเล่นชอบ มาราโดน่า ได้บอล บอล accuratelyputการเดาะบอลสไตล์ยิงฟรีคิกซ้ายธรรมชาติที่ไกล moredecisive . ยิงตกและตกบ่อยๆผู้รักษาประตู งงงวยโดย ฮา จี มา samegeorgie อย่างเป็นทางการในการแข่งขันฟุตบอลโลกในปี1994 กับภาวะผู้นำ teamof โรมาเนียถึง 8 ทีมในรอบสุดท้ายประวัติทีมชาติ aplayer เปเล่ ถือว่าสูงมาก . แฟน ๆทั่วโลกที่รู้จักกันในชื่อromaniaplaymaker ของคลับจอร์จจอร์จเคยเล่นสำหรับ pedigreegiantsสเปนและโลกของ เรอัล มาดริด และบาร์เซโลน่า และ จอร์จี้ cameowasเป็นตำนานหมายเลข 10 ของทีมกาลาตาซาราย จากตุรกี ที่จอร์จ Hajiพากาลาตาซาราย . ซาราห์ก็ประสบความสำเร็จ ทำให้ตุรกีที่มีชื่อเสียง ineuropeอย่างรวดเร็ว และ กาลาตาซาราย สโมสรสุดท้ายในฤดูร้อนของ จอร์จี้ cameoafterแขวนสตั๊ดแล้วจอร์จี้จี้ซึ่ง เป็นโรมาเนีย nationalteam โค้ชที่กาลาตาซารายใน 2015 และจอร์จ จอร์จก็ยังคงเป็นทีม vitomodels Constanta โรมาเนีย.


This is the legend of all time, the zombieRomania being regarded as a best time of Romania's style of play, Georgie'scameo was softly playing like it. Maradona has the ball, the ball accuratelyput the ball dribbling style natural left shot free-kick at the far moredecisive. The shot fall and falls that often keeper puzzled by the sameGeorgie Ha Ji-born official in the World Cup in 1994 with the leadership teamof Romania reaching the eight teams in the final. National team history Aplayer Pele, a very highly regarded. Fans worldwide known name.Romaniaplaymaker of the club's Georgie Georgie has ever played for. Pedigreegiants of Spain and the world, Real Madrid and Barcelona, and Georgie's cameowas a legendary number 10 of the Galatasaray team from Turkey that Georgie HaJi led Galatasaray. Sarah was so successful, making Galatasaray famous inEurope quickly and Galatasaray's last club in the summer of Georgie's cameoafter hung stud then Georgie's cameo was facing. become Romania's nationalteam coach at Galatasaray in 2015, and Georgie, Georgie's still the team's Vitomodels Constanta of Romania.7. Oliver RolfKahn

Cr:www.appannie.com

คาห์นได้เริ่มต้นอาชีพกับคาร์ลบาดบ้าน ruเกิดปี 1987 ก่อนที่จะเข้าร่วม "ทีมเสือ" ในปี 1994และกลายเป็นหนึ่งใน mostsuccessful ฟุตบอลเยอรมัน เมื่อแชมป์บุนเดสลีกาสูงสุด 8, fabe ยูโรปาลีโพรบ 6 ยูฟ่าคัพ ยูฟ่าแชมเปี้ยนส์ลีกAndIntercontinentalลีกคัพและหนึ่งมดมันยังชนะรางวัลยุโรปปี 4consecutive

หลังจากใช้เวลาเป็น anextra 3ปีคาร์ลบาด ru คาห์นได้รับโอกาสให้ 11 แรก 1990ภายใต้การควบคุมของหัวฉีดการ ทีมเกรด lafe และเขาไม่ได้ทำ theboss ต้องผิดหวังเมื่อทีมเลยซึ่งรวมถึงการนำของคุณ teamaccess ไปรอบชิงชนะเลิศยูฟ่าคัพในฤดูกาล1993-94

Kahn has started a professional team with Carlsbad home ru,born 1987,before moving to join "teamTiger" in 1994 and became one of themostsuccessful German football. When the Bundesliga Championship, up to 8,fabeSupercup probe. 6, UEFA Cup, UEFA Champions League.League andIntercontinental Cup and one mod It also won the European award of 4consecutiveyears with.

After spending time as anextra 3years Carlsbad ru Kahn received a chance to make a first 11,1990,under the control of the injectors, lafe grade teamand he did not make theboss must be disappointed when the team is past, whichincludes bringing your teamaccess to the UEFA Cup finals in the 1993-94season.


Defensiveworks ประตูที่เขาชื่นชอบให้บาเยิร์นมิวนิคการตัดสินใจเป็น 2.5billion ยูโร (ประมาณ $ 125ล้านบาท) ซึ่งถือว่าเป็นของ highestvalue เฝ้าสถิติในเวลานั้นจ้องมองเข้าไปในเสารับคัดเลือกในฤดูกาล 1994-95 และไม่มีทีม 1 เจ้านาย"เสือ" โดยตลอด
คาห์น ตัวเองอีกครั้งใน 2007when กลายเป็นผู้รักษาประตูที่ทำผึ้งดีที่สุดในบุนเดสลีกาhistorywhen ทำ และเมื่อ 2007 2กันยายน 190 ลงเขาไปในตัวลี gameat เขตต์535 ซึ่งถือว่ามากที่สุดในหมู่ทั้งปี

Kahn, himself againin 2007when it became a goalkeeper who made the Hornets best in Bundesligahistorywhen done. And when the 2007 September 2 190 he went down in a Leaguegameat radars, 535, which is considered the most among all year.

Afterplaying ในอาชีพมากกว่า2 ทศวรรษ คาห์น ประกาศ hewill ที่ไม่ขยายสัญญากับบาเยิร์นที่สดเมื่อสิ้นสุดฤดูกาลนี้และhehas ที่ได้รับแต่น่าเสียดายสามารถปิดฉากโดยดับเบิลแชมป์ WhenMiss ท่าพ่ายเซนิตเซนต์ปีเตอร์สเบิร์กรัสเซีย4-0 ใน lethe ฟอร์มthesemi ชิงชนะเลิศยูฟ่าคัพ

Afterplaying in theprofession for more than 2 decades, Kahn, it announced that hewill not extendthe contract with Bayern fresh at the end of this season and hehas given, butunfortunately can not turn off the scene by double champion. WhenMiss thadefeat Zenit Saint Petersburg Russia 4-0 in lethe form thesemi-finals UEFA Cup.

น้อยกว่า "คิงคาห์น" "เสือ" กลับมา achampionshipในอีก โดยการเอาท่าผมตกเบอร์ลิน 4-1เมื่อปัญหานี้ที่ผ่านมา 17 พฤษภาคม และที่มันให้ปี ขโมยเก๋าลง providepolesเขตต์ บาเยิร์นไปทั้งหมด 428 นัดจนถูกยก legendarygoalkeeperกะยักษ์บาวาเรียเป็นก.ย.ไมเยอร์

Atleast the"King Kahn" charmer, the "Tiger" comes back toachampionship in the Bundesliga again.By removing hair tha fall Berlin, 4-1whenthis past May 17 and that it gives a year, seasoned thieves down radarsprovidepoles, Bayern went all 428 appearances until being lifted, alegendarygoalkeeper of Kaga giant Bavaria as well as sep Myers.8. Fabio Cannavaro


Cr:www.thesportster.com


Fabio Cannavaro เป็นหนึ่งในกองหลังที่ดีที่สุดของเวลาทั้งหมดwithoutconflict แก่งเล่นอิตาลีในยุโรป ทีมอื่น ๆไม่ว่ากระเป๋าเป้ BeachLeague ยูเวนตุส มาดริดหรือแม้แต่การแข่งขันชิงแชมป์ และมากมาย


Fabio Cannavaro is one of the best defenders of all timewithoutconflict. Kaeng Italian player in Europe, teams etc whether backpackBeachLeague, Juventus, Real Madrid, or even the Championship and numerous.


Theowner ของเล่น 'มูโรแบร์นฮอร์ดdi และ (กำแพงเบอร์ลิน)' โดยแฟนๆ theItalian คัพเป็นครั้งแรกในปี 1997ในไอร์แลนด์เหนือด้วย ในปีต่อไปนี้ เจ้าหนุ่ม Fabio ของได้มีโอกาสเล่นWorldCup เป็นครั้งแรกในชีวิต ลีกเป็นเซ็ปเป้จู Missouripreviewมีความหมายเหมือนกัน นเลสซานโดรคอสตา และเปาลู นี ดา diCuore มัลแวร์


Theowner of thenickname ' Muro di Bernhard and (Berlin Wall) ', by the fans, theItalian Cupfor the first time in 1997 in Northern Ireland with. In thefollowing year. Theyoung owner Fabio's got a chance to play the WorldCup, for the first time intheir lives. Alongside League as Missouripreview ju sappe Are synonymous,Alessandro Costa and Paulo Ney, da diCuore, malware?

AsXu ritkrop กับฝรั่งเศสหลังจากนั้นจะกลายเป็นแชมป์ในเวลานั้นด้วยapenalty ยิงออกมาในการตัดสินใจรอบก่อนที่บาร์เทนเดอร์ในincomingrunner ที่แต่กัปตันเห็นจอมพลมันกลับมาเป็นของรัฐมิสซูรี untilchampion การทำงานของกองทัพบกในปี2006 คันนาวอชิงตันและกลับ panelunder ความเป็นผู้นำของเขาที่เขาหายไปเพียงสองครั้งตลอดทั้งรายการประตูบานหนึ่งเป็นเป้าหมาย aown ในการประชุมประเทศสหรัฐอเมริกาอีกหนึ่งของประตูเป็น comingfrom ฝรั่งเศสที่หายสาบสูญไปในการลงโทษในขั้นสุดท้ายขณะที่ส่องแสงของเขา tohave ฟุตบอลโลกเป็นกัปตันในวันที่เขาเล่นเป็นนัดมิสซูรี 100anniversary แบบที่ดี

AsXu ritkrop with ofFrance, later to become the champion at that time with apenalty shoot-out todecide the round before the barkeep in the incomingrunner, but the captain seesa Marshal it back as Missouri army work untilchampion in 2006.

Khanna WA and back panelunder his leadership he lost justtwice throughout the list. One door is aown goal in the United States meeting.Another one of the doors is comingfrom France, who lost on penalties in thefinal. His shining moment, tohave the World Cup as a captain. On that day heplayed, as Missouri 100anniversary strikes a good fit.


Khannaplayedevery second of Rochester WA every match of the World Cup at all times. He displayed strength from theinsideout clearly stand out. InItaly,all of which had to overcome success. Heisalso the first quarterback in around ten years, and is the third personinhistory who won player of the year award, FIFA went successfully.9. Ruud Gullit


Cr:www.appannie.com


Ruud Gullit was oneof the bestmidfielders in the world a good offensive 80era he was one of the threemusketeers of Milan. And as a footballer, colorfulgreatly in the field. Thepresident can take the Netherlands-based"s greatgreatly in that period, aswell as the devil red black AC Milan.


Ruud Gullit เกิดใน1990. 1962 inAmsterdam ในประเทศเนเธอร์แลนด์.เริ่มจะชอบฟุตบอลมากตั้งแต่ childhood.Starting ที่จะเข้าร่วมทีมเยาวชนของ Mer บ่อในปี 1967 โดยอายุเพียง 5 yearsonly.ก่อนที่จะก้าวการพัฒนาและการย้ายไปอยู่กับทีมเยาวชนของ deconveyorในปี 1975 และในฤดูกาล 1979 เขากลายเป็นผู้เล่นชุดใหญ่ ofHarlemและสามารถทำงานได้อย่างสมบูรณ์ จนกระทั่งโบสถ์ Fejer Nu. รอ otherdamที่คว้าตัวไปร่วมทีมในฤดูกาลปี 1982และระเบิดฟอร์มผู้เล่นที่ดีและพีเอสวีไอนด์โฮคว้าทีมก่อนที่ฤดูกาล 1985เอซีมิลานจะ pullhim ที่จะเล่นในกัลโช่เซเรียอาของอิตาลี ในฤดูกาลปี1994 และสร้าง alegend. สามทหารเสืออบแห้งมิลานกับแฟรงก์. ไรท์ cardsandภูเขาบาสเกตบอลร์โกแวนพร้อมกับความสำเร็จในท้องถิ่นจำนวนมากที่มา totheซานซิโรมาก่อนในฤดูกาล 1993 เขาย้ายไปเล่นให้กับแซมหมาป่าโดเรีย 1season.และกลับ เพื่อท้องถิ่นซานซิโรอีกครั้งในฤดูกาล 1994 ก่อนที่จะ movingtoAnsa แบมฟ์โดเรียและในฤดูกาล 1995เขามาถึงความท้าทายใหม่ที่พรีเมียร์ลีก InEngland กับเชลซีและคุณเขย่าสองฤดูกาล1998 เหน็บใน nationalteam "S ประธานที่เรียกว่าโลกที่เขาสามารถทำผลงานสำหรับorangeknight ที่เป็นอย่างดีเลยทีเดียว


Ruud Gullit was born in 1990. 1962 inAmsterdam in the Netherlands. Start to like football very much since childhood.Starting to join the youth team of de mer Bo, in 1967 by aged just 5 yearsonly. Before the development pace and moved in with the youth team of deconveyor s in 1975 and in the season 1979 he became a player a large set ofHarlem, and can work perfectly. Until Fejer Nu basilicas. Waiting for the otherdam, grab to join the team in the season 1982 and blast form the great players,and PSV Eindhoven grabbed the team before the season 1985 AC Milan will pullhim to play in the Serie A serie of Italy, in the season 1994 and create alegend. The Three Musketeers drying Milan with Frank. Wright cardsand Marco van basketball mountain, along with many local success that comes tothe San Siro before in the season 1993 he moved to play for Sam wolf Doria 1season. And back to the local San Siro again in the season 1994 before movingto ansa  Banff Doria,and in season 1995, he came to the new challenge that the Premier League. InEngland with Chelsea and you shake two 1998 tuck season in the nationalteam"s president called worlds that he can do the work for the orangeknight, as well as ever.

Ruud Gullit, hair rock dating uniquegreatly. And Ma at playing the violent convection SOP and beautiful and isconsidered the best. As well as the winding pattern surges are unusual.10.LuisFigo


ตำนานเทคนิคใต้ของโปรตุเกสหลุยส์ฟี (LuisFilipeMadeira Caeiro ฟี), หนึ่งคนฟุตบอลที่ดีที่สุดของโลก โฮสต์ whoworeเอร์จากทีมชาติโปรตุเกสเข้าสู่ Cupfinals โลกในปี2006 ได้รับคำยกย่องที่เห็นด้านขวาสุดของยุคของเขาธีโอดอร์ชนะพลังโล่ใน 2000 และหลายรางวัลอื่น ๆ เป็นหนึ่งใน fewplayersเคย เล่นสองคลับบาร์เซโลน่า และเรอัลมาดริด และ hasachieved ทั้งสองทีมเทคนิคการคิดสร้างสรรค์วงศ์กษัตริย์ เลี้ยง talentwith ที่ลูกตีช่องด้านบน การยิงลูกฟรีคิกและ scoreconsistently เขามีความสามารถไม่ด้อยกว่าดินซีเนอร์เก๋งแน่นอน


South technicallegends of the Portuguese Luis Figo (Luis FilipeMadeira Caeiro Figo), one ofthe world's best football people. Hosts, whowore the captain's armband from thePortuguese national team into the World Cupfinals in 2006, has been hailed asone of the greatest right winger of his era.Theodore won the shield power in2000 and many other awards. As one of the fewplayers ever to play for the twoclubs Barcelona and Real Madrid, and hasachieved both teams. King Wong creativethinking techniques. Dribbling talentwith that. The ball hit the top slot. Theshooting free kicks and scoreconsistently. His talent is not inferior soilZener sedan certainly

Fico Playbegan เป็นฟุตบอลถนนและฝึกหัดกับสโมสรกีฬาลิสบอนใน hishometown เมื่ออายุ11 ปี เขาเล่นคีย์สำหรับการ Portuguesenationalทีมใต้ 16 ปี และชนะชุดโลกใน 20ปีด้วย asupreme ตำนานของโปรตุเกสรุยคอสต้า Paulo Sousa และจาวPinto จนถึง 1995แข้งย้ายไปที่พักในบาร์เซโลนามานูจากคำแนะนำของอดีต teamSporting ลิสบอนทำให้เขาเกิดครบแล้ว บาร์เซโลนามี defensivecoordinator น่ากลัวที่สุดของรอบระยะเวลาที่เป็นฟีโรนัลโด้(บราซิล) แพทริก CrichtonWert คริสโตเฟอร์วาล และโฮสต์ ในกวาลิเออร์ D.Meola ระหว่าง hissuccessful และมีความสุขจนถึงปี2000 ได้รับจุดเปลี่ยนเขา againwhen เขามีปัญหากับสโมสรและตัดสินใจที่จะย้ายไป Madrid.the จริงยืนต้นคู่แข่งบาร์เซโลนาในระเบียนสำหรับทีมแพงที่สุดในtheworld ที่ ดังนั้นแฟน ๆ โกรธบาร์เซโลนาฟีรู้สึกทรยศเช่น

Fico. Playbegan as astreet football. And a trainee with Sporting Lisbon club in hishometown at theage of 11 years, he has played a key for the Portuguesenational team Under 16years old and won the world series in 20 years with. asupreme myth ofPortuguese Rui Costa, Paulo Sousa and Joao Pinto, until 1995,Figo moved to theresidence on Manu Barcelona from the guidance of former teamSporting Lisbonmade him. born fully and then Barcelona have defensivecoordinator scariest ofthat period as Ronaldo (Brazil) Figo, Patrick CrichtonWert, Christopher Waldoand the hosts are. the Gwalior D. Meola was during hissuccessful and happyuntil the year 2000 has been a turning point for him againwhen he was havingproblems with the club and decided to move to Real Madrid.the perennial rivalsBarcelona with a record for the most expensive team in theworld at that time.So are the fans angry Barcelona Figo felt betrayed, like


Cr:www.thesportster.com

หลุยส์ฟีเล่นจริง Madridfor ปีเท่านั้นเขาได้รับรางวัล เล่นของโลกโดยฟีฟ่าในปี 2544 เพื่อ mergewith ตำนานสุดยอดของโลกซีเนอร์ดินZidane เดวิดเบคแคมและ Luis Figoto เล่นมาดริดในห้าประสบความสำเร็จฤดูกาลสำหรับทีมเกินไป muchclub มาดริดเพื่อให้เขาเป็นตำนานของสโมสรและผู้เล่นbestpeople และจุดสิ้นสุดของฟุตบอล Fico อยากสัมผัสใหม่อิตาลีย้ายtoInter มิลานในปี 2005 และตัดสินใจแขวนสตั๊ดใน 2009แต่เขาก็ involvedwith คณะและโครงการที่เกี่ยวข้องอินเตอร์มิลาน

Luis Figo played for Real Madridfor only a year, he wasawarded. Player of the World by FIFA in 2001 to mergewith the suprememyth of global Zener soil Zidane, David Beckham and Luis Figoto play for RealMadrid in the fifth. successful season for the team too muchclub Real Madrid togive him a legend of the club and the players the bestpeople. And the end offootball Fico wants to experience new Italian moved toInter Milan in 2005and decided hung stud in 2009, but he was alsoinvolvedwith the board and the project involved. Inter Milan.
Create Date : 30 สิงหาคม 2559
Last Update : 1 กันยายน 2559 20:55:51 น.
Counter : 964 Pageviews.

2 comments
  
A highly interesting blog because I just adore football, and have seen the data, and the history of the legendary players, so I know the detail of each individual, whether it is successful much more, and is also important for both the national team and the smoked flavor that they have done the honors and awards many times. This blog provides knowledge about a person that fought for team smoked flavor, and loved many successful. Football teaches us to recognize the kindness that WINS, have knowledge of unity is not enough and we are pushed. "our success.
โดย: คนหล่อ (สมาชิกหมายเลข 3373139 ) วันที่: 15 กันยายน 2559 เวลา:20:54:10 น.
  
Thanks for the comments of the audience that he read my blog traffic The initiative and development of edge football football is presented here.

And we will see an error. Update changes to make my sister come together to research, understand reading and more comfortable.
โดย: 3363348 (สมาชิกหมายเลข 3363348 ) วันที่: 15 กันยายน 2559 เวลา:20:55:21 น.
ชื่อ :
Comment :
 *ใช้ code html ตกแต่งข้อความได้เฉพาะสมาชิก
 
ยืนยันรหัสความปลอดภัย :
(กรอกตัวเลขที่ปรากฎในภาพ)

สมาชิกหมายเลข 3363348
Location :
  

[ดู Profile ทั้งหมด]
ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
 ฝากข้อความหลังไมค์
 Rss Feed
 Smember
 ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]สิงหาคม 2559

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31
 
 
30 สิงหาคม 2559