space
space
space
 
สิงหาคม 2559
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
space
space
18 สิงหาคม 2559
space
space
space

ISLAND IN THAILAND
เกาะน่าเที่ยวในประเทศไทย


เกาะช้าง


เกาะช้าง ที่รู้จักกันเป็น 'เกาะช้าง' ชื่อเนื่องจากช้างเป็นรูปแหลมเป็นเกาะที่ใหญ่เป็นอันดับสองของประเทศไทยรองจากเกาะภูเก็ต ตั้งอยู่ประมาณ300 กิโลเมตรทางตะวันออกของกรุงเทพฯ ในจังหวัดตราด อ่าวไทยใกล้ชายแดนกัมพูชา

จุดเด่นของเกาะช้าง

หาดทรายขาว


เป็นอ่าวที่มีหาดทรายทอดยาวนักท่องเที่ยวสามารถลงเล่นน้ำได้ตลอดทั้งแนวหรือจะเช่ารถจักรยานมอร์เตอร์ไซค์ ขี่เล่นก็ไม่ว่ากันเพราะที่นี่มีถนนราดยางอย่างดีขนานยาวไปกับชายหาด


หาดคลองพร้าว


หาดคลองพร้าวอยู่ถัดจากหาดทรายขาวมีความยาวต่อเนื่องไปจนถึงหาดไก่แบ้ตอนเหนือสุดของอ่าวคลองพร้าวติดกับแหลมไชยเชษฐ์ซึ่งมีแหลมหินที่มีทัศนียภาพสวยงาม


หาดไก้แบ้


เป็นหาดที่ยาวต่อมาจากหาดคลองพร้าวนับว่าเป็นหาดยอดนิยมหาดหนึ่งของนักท่องเที่ยวเพราะสามารถลงเล่นน้ำได้อย่างปลอดภัยมีบังกะโลราคาประหยัดให้เช่าหลายแห่ง


เกาะสมุย


เกาะสมุยเป็นแหล่งสากลดึงดูดเดินสำหรับเดือนหรือสองในบังกะโลริมหาดง่ายเพื่อนักท่องเที่ยวร่ำรวยที่สุดวางในสำหรับสัปดาห์ที่หนึ่งในรีสอร์ทหรูมากหรือวิลล่าบนหาดทรายสีขาวมากของเกาะสมุย


จุดเด่นของเกาะสมุยวัดพระใหญ่ เกาะปาน


เป็นสถานที่ท่องเที่ยวที่ขึ้นชื่อของเกาะสมุยประดิษฐานพระพุทธรูปปางมารวิชัยขนาดใหญ่ ประดับด้วยกระเบื้องสีเหลืองทองทั้งองค์เป็นที่สักการะของพุทธศาสนิกชนและนักท่องเที่ยวทั่วไป


ท่าเรือพระใหญ่


เป็นท่าเรือสำหรับให้บริการนักท่องเที่ยวนั่งเรือข้ามไปยังเกาะพะงันโดยจะจอดที่หาดริ้น บรรยากาศทั่วไปของท่าเรือพระใหญ่มีความสงบนักท่องเที่ยวไม่พลุกพล่านมากเกาะเสม็ด


ในอดีตเกาะเสม็ดระยองเป็นความโกรธเป้าหมายสำหรับราชนาวีไทย อย่างไรก็ตามวันนี้เปลือกหอยทั้งหมดได้รับการล้าง และเกาะเสม็ดเป็นเกาะแห่งหนึ่งในไทยและต่างชาตินักท่องเที่ยว คนมาที่นี่เป็นกลุ่ม ๆเนื่องจากชายหาดขาวสะอาดและความใกล้ชิดกับชายฝั่ง


จุดเด่นของเกาะเสม็ด


อ่าวน้อนหน่า


อ่าวน้อยหน่านี้เหมาะสำหรับผู้ที่รักความเงียบสงบ และเป็นส่วนตัว ใครที่ไม่ชอบความวุ่นวาย


หาดทรายแก้วเป็นแหล่งของทุกประเภทของกีฬาทางน้ำที่มีอยู่บนเจ็ทสกีบานาน่าโบ๊ท เรือชูชีพแหลมใหญ่เป็นแหลมหัวเกาะและมีเนินเขาเตี้ยๆ ที่พอจะอาศัยเป็นที่ชมพระอาทิตย์ขึ้นได้
ISLAND IN THAILANDKohChang


Koh Chang, known also as ‘Elephant Island’ named because ofits elephant shaped headland, is Thailand’s second largest island afterPhuket. Located around 300 kilometres east of Bangkok in Trat Province,in the Gulf of Thailand near the Cambodian border.


Depictions of koh chang


White sand beach


Thisbeach is very long It's clean andsimple in the south of the island, near Ao Salak is a bay with long sandybeaches, tourists can swim all along.


Klong Prao beach


Thebeach is long and sloping lot. You can do sports or beach because thebeach is wide and clean north end of the island.

Kai Bae Beach
 

Thebeach is a popular beach for tourists to swim safely. There are manyaffordable bungalows for rent.

Koh Samui


Samui Islandis a cosmopolitan melting pot, attracting budget travellers staying for a monthor two in simple beachside bungalows, to the wealthiest holidaymakers droppingin for a weekend at one of the many luxury resort or villa on the many whitesand beaches of Koh Samui.


Depictions of koh Samui

Big Buddha or PhraYai Temple


Afamous tourist destination of Koh Samui. A large statue of Buddha isenshrined. Tiles decorated with golden Buddha. Sacredness ofBuddhists and tourists.Phra Yai Pier


As the port for the sightseeing boatride across to Koh Phangan by will stop at Haad Rin Beach. The general atmosphere of the bigBuddha Pier. With peace thetourists not so much because it is small, but there are beautiful views andangles, shooting an impressive part of Koh Samui.

Koh Samed


In the past, Koh Samet was a targetrage for the Royal Thai Navy. However, today all the shells have been clearedand Koh Samet is the most popular island among foreign and Thai tourists alike.People come here in droves because of the clean white beaches and its closeproximity to shore.


Depictions of koh Samed

Noi na beach


Noina beach Forthose who love peace and quiet. Andprivacy I do not like chaos


Sai Kaew Beach


Is a source of all sorts of watersports available on the jet ski, banana boat longboat.


Laem Yai


Is to watch the sunrise. Because itis pointed head Island, and have a short Hill Create Date : 18 สิงหาคม 2559
Last Update : 5 กันยายน 2559 20:38:33 น. 3 comments
Counter : 685 Pageviews.

 
thx u crab


โดย: Kavanich96 วันที่: 19 สิงหาคม 2559 เวลา:2:40:19 น.  

 
Thank you for the knowledge I like the island of Koh Chang, I have an interest to visit you have to visit the island of Koh Chang or have a place take a pretty? There are delicious food? Have the property at the price is recommended?


โดย: สมาชิกหมายเลข 3357183 วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:19:40:56 น.  

 
Koh Chang is a very interesting trip. If you have time, do not forget to visit the island some


โดย: Panupong Bumpen 6.10/10 (สมาชิกหมายเลข 3367182 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:20:58:04 น.  

ชื่อ :
Comment :
  *ใช้ code html ตกแต่งข้อความได้เฉพาะสมาชิก
 
รหัสส่งข้อความ
กรุณายืนยันรหัสส่งข้อความ
space

สมาชิกหมายเลข 3367182
Location :


[ดู Profile ทั้งหมด]

ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
ฝากข้อความหลังไมค์
Rss Feed
Smember
ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]


space
space
[Add สมาชิกหมายเลข 3367182's blog to your web]
space
space
space
space
space