สิงหาคม 2556

 
 
 
 
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
30
31
 
3 สิงหาคม 2556
All Blog
สวยๆ งามๆ
 กลับมาพบกันอีกครั้งแล้วคับกับความเป็นที่สุดในโลกของเราในวันนี้ และเช่นเคยวันนี้ก็ยังคงค้นหาและรวบรวมเอาความเป็นที่สุดในโลกจากสิ่งต่างๆมาฝากกันเช่นเคยครับ และน่าจะถูกใจสำหรับคนที่ชอบเดินทางท่องเที่ยวไปในสถานที่ต่างๆ ต่างชาติ ต่างประเทศอย่างแน่นอนสำหรับเรื่องราวของเราในวันนี้ อย่างที่บอกว่ามันเกี่ยวกับการท่องเที่ยวเพราะว่ามันคือ “ประเทศที่น่าเที่ยวที่สุดในโลก 10 อันดับ ประจำปี 2013” คนที่มีตังชอบท่องเที่ยวต้องมาดูเพื่อหาข้อมูลเอาไว้ หรือจะเป็นคู่รักที่กำลังมองหาสถานที่ฮันนีมูนอยู่ละก็ห้ามพลาดเด็ดขาด เพราะประเทศที่น่าเที่ยวที่สุดในโลกทั้ง 10 อันดับนี้ไม่ธรรมดาอย่างแน่นอนครับไปดูกันเลยว่าจะมีประเทศไหนน่าเที่ยวที่สุดในโลกบ้าง

เรื่อมกันด้วยอันดับที่ 10 สาธารณรัฐมาดากัสการ์
ฟังชื่อแล้วก็ชวนให้นึกถึงการ์ตูนแอนนิเมชั่นเรื่องดังแต่ว่าประเทศนี้เขาได้รับการยกย่องว่าดีที่สุดในด้าน: กิจกรรม, การผจญภัย, แต่ยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากเท่าที่ควร แต่ว่าสถานที่ท่องเที่ยวในมาดากัสการ์นั้นไม่ธรรมดาเลยน่ะครับ ทั้งสัตว์ ภูมิปรเทศที่แปลกตา พืชพันธุ์ต่างๆ ที่คุณจะไม่เคยเห็นจากที่ไหนมาก่อนอย่างแน่นอนนั่นทำให้มาดากัสการ์เข้ามาในอันดับ 10 ของเราในวันนี้นั่นเอง

สาธารณรัฐมาดากัสการ์

สาธารณรัฐมาดากัสการ์
ดูจากภูมิประเทศของเมืองและต้นไม้ที่เห็นในภาพแล้วมันไม่ธรรมดาจริงๆ น่ะครับ สำหรับใครที่ชื่นชอบความแปลกใหม่ละก็ต้องไปเยือนกันให้ได้เลย

อันดับที่ 9 สาธารณรัฐโดมินิกัน
ประเทศน่าเที่ยวที่สุดในโลกของเราประเทศนี้ได้รับการยกย่องในด้านของกิจกรรม ความคุ้มค่าและงานรื่นเริง
ช่วงไตรมาสแรกของปีนี้มีนักท่องเที่ยวเดินทางไปเยือนโดมินิกันเพิ่มมากขึ้นถึง 8.4% เนื่องจากมีสายการบินเปิดเส้นทางบินสู่สนามบินนานาชาติทั้ง 8 แห่งเพิ่มมากขึ้น แถมบรรดาเรือสำราญยังระบุให้โดมินิกันเป็นจุดหมายปลายทางหลักที่ต้องจอดเทียบท่า ที่สำคัญ เหล่านักท่องเที่ยวต่างเลือกที่จะมานอนอาบแดดริมชายหาดและเล่นกระดานโต้คลื่นที่โดมินิกันมากกว่าประเทศอื่นๆ ในแถบทะเลแคริบเบียน
สาธารณรัฐโดมินิกัน

สาธารณรัฐโดมินิกัน
จัดเป็นอีกหนึ่งประเทศที่มีทั้งความสวยงามและกิจกรรมที่น่าสนใจต่างๆมากมาย ทั้งหาดทรายขาวสะอาดตา คลื่นที่ทรงพลังวิวทิวทัศน์ที่น่าหลงไหล ในชีวิตนี้จะต้องไปเยือนซักครั้งให้ได้สำหรับประเทศโดมินิกัน

ต่อกันกับอันดับที่ 8 ของประเทศที่น่าเที่ยวที่สุดในโลกในปีนี้ได้แก่ สาธารณรัฐตุรกี
ปัจจุบันนี้ การเดินทางท่องเที่ยวฝั่งตะวันออกเฉียงใต้ของตุรกีมีความสะดวกและง่ายดายมากยิ่งขึ้น หลังมีสายการบินโลว์คอสต์เปิดให้บริการบนเส้นทางดังกล่าว อีกทั้งยังมีรถโดยสารที่ให้บริการดีเยี่ยมทำให้นักท่องเที่ยวสามารถเดินทางไปเยือนสถานที่ต่างๆ ได้อย่างง่ายดาย และสิ่งที่ห้ามพลาดเลยก็คือ การสำรวจเมืองโบราณในจังหวัดมาร์ดิน,  ชิมอาหารอร่อยๆ ในจังหวัดกาเซียนเต็ป, ชมซากปรักหักพังของศาสนสถาน  ”เกอเบกลี เทเป” ที่ตั้งอยู่ใกล้จังหวัดชานลึอูร์ฟา ซึ่งได้ชื่อว่าเป็นสิ่งปลูกสร้างทางศาสนา “เก่าแก่ที่สุดในโลก” (เท่าที่มีการค้นพบ) สุดท้ายก็คือ การเดินทางไกลบนเส้นทาง “อับราฮัม พาธ” ที่เพิ่งเปิดตัวได้ไม่นาน ส่วนที่พักก็คือโฮมสเตย์ของชาวบ้าน ซึ่งให้บรรยากาศที่ตรงกันข้ามกับการเดินทางไปเยือนแหล่งท่องเที่ยวตามแนวชายฝั่ง หรือย่านเมืองเก่าของอิสตันบูลโดยสิ้นเชิง
สาธารณรัฐตุรกี

สาธารณรัฐตุรกี

ดีที่สุดในด้าน: อาหาร, วัฒนธรรม, และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก

อันดับที่ 7 สาธารณรัฐไอซ์แลนด์
ดีที่สุดในด้าน: กิจกรรม, ความคุ้มค่า และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก
ไอซ์แลนด์เป็นเกาะในมหาสมุทรแอตแลนติก (แถบยุโรปเหนือ) ที่ใครมีโอกาสไปเยือนเป็นต้องตกหลุมรักในความงามของทัศนียภาพ,  อาหารรสเลิศ (โดยเฉพาะอย่างยิ่งเมนูปลาและเนื้อแกะ)และการต้อนรับอย่างจริงใจจากคนพื้นเมือง ที่สำคัญ เงินโครนาไอซ์แลนด์กำลังอ่อนค่าอย่างหนัก(ลดลงถึง 75% อันเป็นผลมาจากวิกฤติการณ์ด้านเศรษฐกิจและการเงินการธนาคาร)  ทำให้ค่าใช้จ่ายในการเดินทางไปเยือนที่นั่นถูกลงกว่าเดิมมาก แม้ว่าเศรษฐกิจโลกกำลังจะเริ่มฟื้นตัว ส่งผลให้ราคาสินค้าและบริการต่างๆ ในบางภูมิภาคเริ่มขยับตัวสูงขึ้นอีกครั้ง แต่การเดินทางไปเยือนไอซ์แลนด์ในปีหน้าจะไม่ทำให้คุณผิดหวัง และไม่ทำให้กระเป๋าตังส์แฟบอย่างแน่นอน
สาธารณรัฐไอซ์แลนด์

สาธารณรัฐไอซ์แลนด์

อันดับที่ 6 หมู่เกาะโซโลมอน
ดีที่สุดในด้าน: การท่องเที่ยวแนวผจญภัย, กิจกรรม และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก
ถ้าอยากรู้ว่าสมัยก่อนสถานที่ท่องเที่ยวในแถบทะเลแปซิฟิกมีสภาพเป็นอย่างไร ต้องไปเยือนหมู่เกาะโซโลมอน เพราะเมื่อก่อนเป็นอย่างไร ปัจจุบันก็ยังคงเป็นอย่างนั้น ลืมไปได้เลยรีสอร์ทหรูๆ และผู้คนที่พลุกพล่าน ที่นั่นมีเพียงอีโครีสอร์ท และโฮมสเตย์ของคนในหมู่บ้านให้เข้าพัก ส่วนกิจกรรมที่ทำได้ไม่จำกัดก็คือ การดำน้ำตื้น ซึ่งสามารถดำได้โดยรอบบริเวณ ในอดีตนักท่องเที่ยวไม่นิยมเดินทางไปเยือนหมู่เกาะโซโลมอนเนื่องจาก เที่ยวบินมีจำกัด การเดินทางบนเกาะทำได้ยากลำบาก ขาดแคลนโครงสร้างพื้นฐาน เกิดสงครามกลางเมือง และเสี่ยงต่อการติดไข้มาลาเรีย แต่ปัจจุบันการเดินทางไปเยือนที่นั่นทำได้สะดวกและง่ายดาย บ้านเมืองก็สงบสุข ไร้สงครามกลางเมือง ทั้งยังปลอดยุงก้นปล่องซึ่งเป็นพาหะของโรคมาลาเรียอีกด้วย
หมู่เกาะโซโลมอน

หมู่เกาะโซโลมอน

อันดับที่ 5 สาธารณรัฐสโลวัก (สโลวาเกีย)
ดีที่สุดในด้าน: วัฒนธรรม, การท่องเที่ยวแนวผจญภัย, ยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก หลังผ่านพ้นการปฏิวัติเวลเวตมานาน 20 ปี  สโลวาเกียได้เดินหน้าพัฒนาประเทศจนเศรษฐกิจโตเร็วสุดๆ ก่อนเข้าเป็นสมาชิกสหภาพยุโรป จากนั้นก็ปรากฏผลเป็นอันดับต้นๆ ในกูเกิ้ลเมื่อมีผู้ค้นหาแพคเกจสกีราคาประหยัด และแพคเกจปาร์ตี้สละโสด (สำหรับว่าที่เจ้าบ่าว) ปัจจุบัน ภาคการท่องเที่ยวของสโลวาเกียพยายามล้มล้างภาพลักษณ์ของการเป็นแหล่งสกีและสถานที่เฉลิมฉลองราคาถูก แม้จะยังแก้ภาพลักษณ์ไม่สำเร็จแต่หลายฝ่ายยังคงไม่ละความพยายาม ถึงกระนั้นก็ยังไม่สายเกินไปสำหรับหนุ่มๆ ที่ต้องการเที่ยวแบบทิ้งทวนก่อนสละโสด (ด้วยสนนราคาสุดคุ้ม) ในปีหน้า
สาธารณรัฐสโลวัก

สาธารณรัฐสโลวัก

อันดับที่ 4 สาธารณรัฐเอกวาดอร์
ดีที่สุดในด้าน: อาหาร, กิจกรรม และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก ระบบโครงข่ายทางรถไฟในเอกวาดอร์กำลังจะถูกพลิกโฉมครั้งใหญ่ในปีหน้า โดยจะมีเส้นทางใหม่ๆ เชื่อมต่อระหว่างเมืองหลวง (กีโต) และเมืองชายฝั่งที่ใหญ่และมีประชากรมากที่สุดในประเทศอย่าง “กวายากิล” นอกจากนี้ ยังมีทางรถไฟเชื่อมต่อระหว่างภูเขาไฟโกโตปักซี (สูง 5,900 เมตร ได้ชื่อว่าเป็นหนึ่งในภูเขาไฟ ‘มีพลัง’ สูงที่สุดในโลก) และภูเขาเดวิล’ส โนส (หรือนาริซ เดล ดีอาโบล) ซึ่งขึ้นชื่อเรื่องทางรถไฟที่สูงชันและน่าหวาดเสียวสุดๆ อีกด้วย
สาธารณรัฐเอกวาดอร์

สาธารณรัฐเอกวาดอร์

อันดับที่ 3 สาธารณรัฐเกาหลี (เกาหลีใต้)
ดีที่สุดในด้าน: กิจกรรม, งานรื่นเริง และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก

ที่ผ่านมา เกาหลีใต้ซุ่มพัฒนาตนเองให้เป็นแหล่งท่องเที่ยวที่มีความโดดเด่นในด้านกิจกรรมกลางแจ้ง หวังดึงดูดนักท่องเที่ยวที่ชื่นชอบการตีกอล์ฟ เดินป่า  ตกปลา ฯลฯ แม้จะได้รับความนิยมจากนักท่องเที่ยวชาวเกาหลีแต่กลับมีนักท่องเที่ยวต่างชาติรู้เรื่องราวเหล่านี้น้อยมาก นับว่ายังดีที่ในปีหน้าเกาหลีใต้จะเป็นเจ้าภาพจัดการแข่งขันกีฬาระดับโลกหลายรายการ อาทิ “สเปเชียล โอลิมปิกส์ เวิลด์ วินเทอร์เกมส์” และ “ฟอร์มูลาวัน โคเรียน กรังด์ปรีซ์” เป็นต้น นักท่องเที่ยวชาวต่างชาติจึงมีโอกาสเห็นศักยภาพในการเป็นจุดหมายปลายทางด้านกิจกรรม/กีฬากลางแจ้งของเกาหลีใต้มากยิ่งขึ้น
เกาหลีใต้

เกาหลีใต้

อันดับที่ 2 มอนเตเนโกร
ดีที่สุดในด้าน: กิจกรรม, การท่องเที่ยวแนวผจญภัย และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก มอนเตเนโกรเป็นประเทศในแถบยุโรปที่มีแหล่งท่องเที่ยวทางธรรมชาติงดงามและอุดมสมบูรณ์ หนึ่งในสถานที่ๆ ขึ้นชื่อก็คืออ่าวโคตอร์ และบรรดาชายหาดที่มีคลื่นลมค่อนข้างแรง หากใครจะไปเยือนประเทศนี้ “โลนลี่ แพลนเน็ต” เขาแนะนำให้แพครองเท้าสำหรับเดินป่าติดกระเป๋าไปพร้อมกับชุดว่ายน้ำด้วย เพราะป่าของมอนเตเนโกรมีความอุดมสมบูรณ์มากและยังสวยงามอีกด้วย ที่สำคัญ มีการเปิดเส้นทางใหม่สำหรับการเดินป่าและขี่จักรยานอย่างต่อเนื่อง ส่วนโครงสร้างพื้นฐานก็ได้รับการพัฒนาเป็นอย่างดี นักท่องเที่ยวจึงสามารถเข้าถึงแหล่งท่องเที่ยวทางธรรมชาติได้มากขึ้น
มอนเตเนโกร

มอนเตเนโกร

อันดับที่ 1 สาธารณรัฐสังคมนิยมประชาธิปไตยศรีลังกา
ดีที่สุดในด้าน: วัฒนธรรม, ความคุ้มค่า และยังไม่ค่อยได้ความรับความนิยมจากนักท่องเที่ยวทั่วโลกมากนัก ศรีลังกาเป็นหนึ่งในประเทศแถบเอเชียที่ได้รับความเสียหายอย่างหนักจากเหตุคลื่นยักษ์สึนามิซัดถล่มเมื่อ 8 ปีก่อน มิหนำซ้ำยังบอบช้ำจากสงครามกลางเมืองที่กินเวลายืดเยื้อยาวนานถึง 26 ปี ปัจจุบันปัญหาความขัดแย้งได้ยุติลงแล้ว ประกอบกับมีการลงทุน/พัฒนาอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว ส่งผลให้นักท่องเที่ยวเดินทางไปเยือนศรีลังกาเพิ่มขึ้นอย่างต่อเนื่อง ส่วนหนึ่งเป็นเพราะค่าใช้จ่ายในการเดินทางท่องเที่ยวไม่สูงมากนัก และยังสามารถเดินทางจากศูนย์กลางด้านการท่องเที่ยวอย่างกรุงเทพฯ ด้วยเที่ยวบินไป-กลับในราคาถูกสุดๆ (เริ่มต้นที่ 7 พันกว่าบาท สำหรับสายการบินศรีลังกา แอร์ไลนส์ )
สาธารณรัฐสังคมนิยมประชาธิปไตยศรีลังกา

สาธารณรัฐสังคมนิยมประชาธิปไตยศรีลังกา

หลายคนอาจจะคิดว่าเอ๊ะทำไมประเทสอื่นๆที่เราเคยไปก็สวยติดมากเหมือนกันทำไมไม่ติดอันดับหละ คืออยากจะบอกว่านี่เป็นเพียงการจัดอันดับ โลนลี่ แพลนเน็ต เท่านั้น ซึ่งเป็นเนื้อหาส่วนหนึ่งในหนังสือ “เบสท์ อิน ทราเวล 2013″ ของโลนลี่ แพลนเน็ต ซึ่งวางจำหน่ายแล้วในราคา $14.99 (ราว 460 บาท)

สวยน่าไปเที่ยวทั้งนั้นเลยน่ะครับ และขอขอบคุณข้อมูลจาก prachachat.net มา ณ ที่นี้ด้วยน่ะครับ

Create Date : 03 สิงหาคม 2556
Last Update : 3 สิงหาคม 2556 9:03:56 น.
Counter : 1913 Pageviews.

20 comments
  

Festool FS Guide rails are available in eight different lengths from 32 inches to 197 inches (800 - 5000 mm), providing the right rail for every application. The integrated splinterguard aligns perfectly to your cut line, saving set up time and serving as protection against tear out, on cuts both with the grain and across. Guide rails can be easily connected using the accessory guide rail connectors for a rigid, secure and continuous connection. Guide rails make work easier by taking the tool to the work, and save time and money by eliminating laborious measurements, rework and wasted material. Use the FS 1400 Guide Rail (55 inches) with the Festool TS Plunge cut saw to make precision cuts up to 49 inches long. Connect rails using Festool Guide Rail Connectors to make limitless cuts.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:06:54 น.
  

Great for quick, easy set-ups for welding or assembling plates, angle iron, square tubing, pipe and channel iron. One Handed, Self-Centering Jig and Fixture Clamp, 2-1/2-Inch Jaw Height, 4-1/2-Inch Jaw Length, 4-Inch for -InchT-Inch Joints, 4-3/4-Inch Miter Joints Each Side


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:07:07 น.
  

Cut perfect miters consistently with Kregs Precision Miter Gauge System. A number of unique features makes this one of the most precise miter gauges on the market today. Factory calibrated accuracy starts with a gauge head that is machined on a computerized milling machine for absolute precision. An easy-to-read Vernier scale enables precise angle adjustments up to 1/10th of a degree. Five patented bar adjusters take up the play in the miter slot for a perfect fit. A 24" fence section with patented Swing Stop and self-adhesive measuring tape is included. Factory calibrated... perfect right out of the box


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:07:39 น.
  

Ideal for bulk heavy duty sanding in woodworking, cabinet making, remodeling and home improvement projects Porter-Cable’s 12 amp 362 4-inch by 24-inch belt sander is versatile and powerful and delivers belt speed of 1,500 SFPM. The tool’s weight and ergonomics make it ideal for floor repairs, dressing rough stock, coatings removal, and surface prep for glue up. An extra large dust bag swivels 360-degrees so it can be moved out of the way in tight quarters. Ninety-day money back guarantee, 3 year limited warranty, 1 year free service contract.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:07:51 น.
  

Produces grooves 1/8" to 23/32" deep. Select three different cut depths (1/4", 3/8", 1/2") by changing the bearings. Bodies are heat treated for strength and computer balanced for vibration-free operation. Features Freud's kickback-reducing design for added safety. Includes Freud's slotting cutter arbor 60-202, 3 bearings and 4 specially designed slotting cutters. Application: Cuts all composition materials, plywood, hardwood, and soft wood. Use on hand-held and table-mounted portable routers.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:08:15 น.
  

Accomplish a broad range of routing applications with the versatile Bosch 1617EVSTB. This router kit includes a powerful motor with advanced speed-control technology, a fixed base and a router table base. The powerful 2-1/4 horsepower, 12-amp motor with a versatile speed range of 8,000 to 25,000 RPM will handle just about any routing job you can think of. The variable-speed dial allows you to set the correct speed for any given project. and the built-in electronics will maintain a constant speed throughout the cut for a superior cut, resulting in clean crisp edges.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:08:35 น.
  

The Laguna brand is synonymous with quality bandsaws. To achieve this reputation, Laguna continues to provide woodworkers with innovative products featuring remarkable designs, such as the new LT 14 SUV. Offering a 3 HP Leeson motor and 14 inches of resaw capacity, this powerhouse is also loaded with features such as the proven Laguna Tools guides, rack and pinion controls, cast-iron table, quick-release blade and foot brake with micro-switch for extra safety and convenience. Blade Sold Separately Designed for woodworkers and light production shops, the LT 14 SUV offers big performance in a compact package. The easy-tilt table and precision-machined controls provide smooth and accurate operation. Specs: Motor: 3HP Leeson, 220V, single phase Amp breaker: 30 amp Maximum blade width: 1" Minimum blade width: 1/4" Table size: 15-3/4" x 19-1/2" Table height: 35-1/2" Resaw height: 14" Throat clearance: 13-1/2" Blade length: 125" Rack and pinion upper guide Foot brake with micro switch Rack and pinion table tilt Dust ports: 2" x 4" Quick release blade Laguna guides: ceramic Total height: 70" Weight: 380 lbs. Shipping weight 420 lbs.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:09:12 น.
  

The Porter-Cable 9690LR 11 Amp 1-3/4 Horsepower Fixed Base Router makes easy work of even the toughest routing jobs. The powerful 11 Amp motor generates speed of 27,500 RPM for ultra-clean cuts. Bit changes are quick and easy with the 9690LR's auto-release collet system. This router comes equipped with a 1/4-inch and a 1/2-inch collet, so it will accept a variety of shank bits of these either of these sizes. Durability is a priority in the 9690LR, and it shows with its dust-sealed switch and sealed ball bearing design that keeps dust out of the tool's vital components. This router is also extremely comfortable to operate, and the overmolded rubber handles provide a secure, pleasant grip while operating the router.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:09:24 น.
  

The Hitachi C12RSH 12-Inch Sliding Dual Compound Miter Saw with Laser Marker provides smooth, accurate miters and crosscuts in a variety of workpieces, including wood, plywood, crown molding, decorative panels, soft fiberboard, hard board, and aluminum sashes. A top-of-the-line tool for trim carpenters, framers, and woodworkers who demand precision and reliability, the C12RSH features a compact slide system, Hitachi's exclusive Laser Marker System, and more.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:09:49 น.
  

The Bosch CM12 12-inch single bevel compound miter saw combines performance with portability. Featuring 15 amps of power, up to 4,300 PRM, and maximum all-around cutting capacity, this miter saw will always perform with power. It can also be carried with one-hand, making it perfect to transport to and from the jobsite or task at hand. The CM12 includes one 12-inch single bevel compound miter saw, one 12-inch, 40-tooth carbide-tipped blade, one dust bag, and one blade-change wrench. This tool is ideal for re-modelers, deck builders, general contractors, trim carpenters, stair builders, window installers, woodworkers, and much more. It is ideal in precision, versatility, portability, durability, and capacity.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:10:03 น.
  

Makitas exclusive Super Joint System feature prevents tool kickback and gear damage caused by accidental wheel binding. An improved 12 Amp motor design increases output power in a more compact tool. Electronic limiter stops the motor and prevents accidental motor overload and burnout, while larger and improved carbon brush material extends tool life. Labyrinth construction seals the motor and bearings, protecting them from debris by creating a complex set of channels. Protective zig-zag varnish seals armature and field from contaminants and reduces heat. Amps: 12, Variable Speed: Yes, Wheel Diameter (in.): 6, Side Handle: Yes, Speed (RPM): 4,000-9,000, Spindle Thread Size: 5/8 in. x 11, Switch Type: Paddle switch


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:10:36 น.
  

Model 50-120 - Rikons 6" x 48" belt, 10" disc sander operates both vertically, horizontally and any angle in between. Unlike most of the other sanders on the market, the 10" disc is positioned so it does not protrude above the belt. This allows you to sand larger stock without interference. Convenient quick release belt tension lever and single tracking knob allow for easy, accurate belt alignment. An accessory work support is included for working in the 90 degree vertical position. The large 8" x 14" cast iron table tilts to 45 degrees and includes a standard 3/8" x 3/4" T-slot. Other features include: 3/4 HP, 110V induction motor, 2-1/2" dust port and heavy duty miter gauge. At 104 lbs. the heavy duty cast iron base adds stability to this sander.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:10:45 น.
  

Dependable and easy to handle, the Festool T 12+3 Li-Ion Cordless Drill makes use of the unique FastFix interchangeable chuck system. Built to sit comfortably in your hand and allow for work in tricky spots, this cordless drill runs on lightweight, long-lived lithium-ion batteries. And with Festool's advanced MMC electronics, it is easy to set up for application-specific performance.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:11:10 น.
  

Heavy-duty NorthStar compressors are built with durable cast iron V-twin pump with cast iron heads for good heat dissipation and no transfer of heat between cylinders. Belt drive oil-lubricated pump runs quietly and delivers long pump life. Built tough enough for commercial shops. Enough capacity to operate an air ratchet, impact wrench, siphon feed sand blaster, nibbler, nailer, air brush, touch-up spray gun and more. Includes portability kit with no-flat tires. Amps: 15/7.5, CFM at 100 PSI: 5.4, CFM at 40 PSI: 7.1, CFM at 90 PSI: 5.5, Air Tank Size (gal.): 20, Drive: Belt, Duty Cycle: 100%, HP: 2, Max. PSI: 135, Dimensions L x W x H (in.): 22 x 23 x 43, Drain System: Manual, Portable or Stationary: Portable, Pump: Cast iron, oil-lubricated, 2-cylinder, Pump Life (hrs.): 5,000, Stage: 1, Motor Phase(s): 1, Noise Level (dB): 80, Working Pressure (PSI): 135, Tank Type: Vertical ASME, Volts: 115/230, Air Outlet Size (in.): 1/4


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:11:21 น.
  

Powerful nibbler slices through mild steel and stainless steel. It has a convenient built-in thickness gauge and is double insulated for safety. Cutting Capacity Stainless Steel (gauge): 12, Inside Cutting Radius (in.): 4 3/4, Amps: 6, Cordless: No, Cutting Capacity Mild Steel (gauge): 10, Outside Cutting Radius (in.): 5 1/16, Strokes Per Minute (SPM): 1,300


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:11:55 น.
  

SS2875 Woodshop miter saw stand. Sturdy all metal construction and powder coated finish. Easy fold up/down wings for quick setup and compact storage when not in use. Includes SS3800L stop system which measures approx. 84" from blade. Saw platform measures 27" x 15-1/4" and height is adjustable to level saw base with wing height. Includes four stable 3" industrial locking casters. Now includes XB75 cross brace kit. Saw not included.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:12:05 น.
  

The Freud 1-17/32-Inch Divided Light Cabinet Door Bit Set produces a variety of styles of glass pane doors. Simply choose your pattern and let these bits do most of the work. Made for use on table-mounted portable routers, this set cuts all composition materials, plywood, hardwood and soft wood. These bits feature a kickback reducing design for safety and are computer-balanced to insure vibration-free operation at speeds that are a safe margin above the typical 22,000 RPMs of most routers. This set is covered by Freud's limited lifetime warranty.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:12:28 น.
  

The Mini-carver is excellent for carving and shaping fine detailed woodwork. The 2 inch diameter mini-carver blade together with the 6 inch long extension neck allows rapid stock removal and access into confined areas. Uses include model-making, toy-making, pattern making and most small carving projects. It can provide precision accuracy for relief carving and allows excellent control. Complete with 2 steel blades and 4 sanders.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:12:40 น.
  

The Super FMT uses just one bit, one guide and one setup for every standard joint. Its that easy. There are no bit or guide changes to fuss with and the setup stays the same for both parts of the joint. Joint fit is easily adjusted for perfect results every time. Using the Super FMT and optional guides and bits allows you to create any size mortise and tenon from a tiny 1/16" x 1/8" to a massive 1/2" x 5".


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:13:11 น.
  

These are the Optinal lower plastic collection bags for the Powermatic 1791071, model 75 dust collector. There are two lower bags fro this model. The lage capacity bags help reduce the number of bag changes. Simply dump the bag or replace it when it is full.


โดย: BITOTEN (arekaro ) วันที่: 3 สิงหาคม 2556 เวลา:9:13:23 น.
ชื่อ : * blog นี้ comment ได้เฉพาะสมาชิก
Comment :
 *ส่วน comment ไม่สามารถใช้ javascript และ style sheet
 

BlogGang Popular Award#13arekaro
Location :
  

[ดู Profile ทั้งหมด]
ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
 ฝากข้อความหลังไมค์
 Rss Feed
 Smember
 ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]