คริสเตียนทารกจะพินาศ Baby Christians will Perish


เมื่อคืนเมื่อผมตื่นขึ้นมาอธิษฐาน พระวิญญาณบริสุทธิ์ตรัสกับผมและบอกผมว่า ผู้เชื่อจำนวนมากที่เป็น baby Christians (คริสเตียนทารก)...ที่ไม่ยอมเติบโต... พวกเขายังกินแต่น้ำนม (ไม่ยอมกินอาหารแข็ง) พวกเขาได้รับการสอนเรื่องความเชื่อในขั้นพื้นฐาน รวมทั้งข่าวประเสริฐเรื่องพระเยซูคริสต์ และหลายๆคนก็ได้รับการสอนที่โกหกมา เขาไม่เคยเติบโตขึ้น และไม่เคยเป็นคนที่เติบโตอย่างสมบูรณ์ในพระเจ้า พวกเขาไม่เคยไปถึงจุด....ที่จะสามารถติดตามพระเยซูไปในทางของพระองค์ พวกเขาหลายคนยังคงจมอยู่ในการล่อลวง และอยู่ในคริสตจักรของพวกเขาต่อไป

พวกเขาไม่เคยไปถึงจุดที่มีความสัมพันธ์โดยตรงกับพระเยซู...นั่นคือเหตุผลว่าทำไมพวกเขาจึงจะต้องพินาศ

มีเพียงวิธีเดียวที่คุณจะเติบโตนั่นคือคุณจะต้องจริงจังกับพระเยซู...คุณต้องอธิษฐาน...คุณต้องแสวงหาพระองค์ด้วยสิ้นสุดใจและเมื่อคุณรู้จักพระองค์จริงๆ ....รู้จักเสียงของพระองค์...ไม่เช่นนั้นคุณก็จะต้องพินาศไป เวลาที่จะมาถึงข้างหน้านั้น... คนจำนวนมากจะพินาศเพราะว่าพวกเขายังคงเป็นทารก คนจำนวนมากยังคงเป็นทารกไปตลอดชีวิต...แม้ว่าพวกเขาจะเป็นคริสเตียนมาหลายปีมากแล้ว..แต่พวกเขาก็ยังไม่รู้จักพระเยซู พวกเขาไม่ได้ดำเนินชีวิตในความบริสุทธิ์ พวกเขาไม่ได้เชื่อฟังพระองค์ พวกเขาไม่แสวงหาพระองค์...พวกเขาจะพินาศไป...เป็นเวลาที่จะต้องเอาจริงเอาจัง!!!

ถ้าคุณไม่รู้จักพระเยซูจริงๆและไม่มีความสัมพันธ์อย่างแนบสนิทกับพระองค์คุณจะเอาชนะสิ่งที่กำลังจะมีมาไม่ได้ นี่เป็นเวลาที่จะต้องแสวงหาพระเจ้าด้วยสุดกำลังที่คุณมี มิฉะนั้นคุณก็จะไม่สามารถผ่านไปได้

คุกเข่าลงและแสวงหาพระเยซู!!!...จงละเลิกความบาปทุกอย่าง!!!....พระองค์จะไม่ตรัสกับคุณหากคุณยังคงกระทำความบาปอยู่!!!
คุณรู้ความจริง...จงไปอ่านพระกิตติคุณ...อ่านพระวจนะของพระเยซูในมัทธิว มาระโก ลูกา และยอห์น และทำตามนั้น และพระองค์จะเปิดเผยพระองค์ต่อคุณและคุณจะรู้จักพระองค์ แต่ถ้าคุณไม่พยายามที่จะรู้จักพระองค์...พระองค์ก็จะไม่ยอมรับคุณ

พระองค์กำลังรอให้คุณติดตามพระองค์ไป เวลาหมดแล้ว!!...เวลาหมดแล้วครับเพื่อน !!!.... ไม่มีเวลาที่จะล้อเล่นอีกต่อไป...จงทำทุกอย่างเพื่อจะรู้จักพระเยซูก่อนที่จะสายเกินไป


ขอพระเยซูอวยพระพรคุณครับBaby Christians will Perish

Last night when I woke up to pray the Holy Spirit spoke to me and told me that the vast majority of believers are baby Christians who never grow to maturity. They stay on milk, they are taught the first principles of faith, of the gospel of Jesus Christ and in many cases they are taught lies. They never come to maturity, they never grow to be a man in Christ. They never get to the point where they... follow Jesus Christ, many of them willfully stay in the deception and in their churches. They do not get into a real relationship with Jesus and that is why they will perish.
The only way that you will grow is if you get serious with Jesus, if you pray, if you seek Him with all your heart and if you truly get to know Him, get to know His voice or else you will perish. In the times ahead many will perish because they are babies. Others have been babies for all their life, they have been Christians for many years but they don't know Jesus, they are not living holiness, they are not in obedience to Him. They don't seek Him, they will perish. It is time to get serious. If you do not know Jesus in a real and close relationship you will not make it. Its time to seek the Lord with all the power that you've got or else you will not make it. Get on your knees and get to know Jesus. STOP SINNING. He will not talk to you if you keep on sinning. You know the truth, go read the gospels, the words of Jesus, Matthew, Mark, Luke and John and DO THEM! And He will reveal Himself to you and you will get to know Him but if you don't get to know Him, He will turn you away. He is waiting for you to follow Him. Time is up! Time is up friend. There is no more play time. Get to know Jesus before it is too late.
May Jesus bless you.


ฮีบรู 5 / Hebrews 5

5:12 ถึงแม้ว่าขณะนี้ท่านทั้งหลายควรจะเป็นครูได้แล้ว แต่ท่านก็ต้องให้คนอื่นสอนท่านอีกในเรื่องหลักเบื้องต้นแห่งพระวจนะของพระเจ้า และท่านทั้งหลายกลายเป็นคนที่ยังต้องกินน้ำนม ไม่ใช่อาหารแข็ง

5:13 เพราะว่าทุกคนที่ยังกินน้ำนมนั้นก็ยังไม่ชำนาญในพระวจนะแห่งความชอบธรรม เพราะเขายังเป็นทารกอยู่

5:14 แต่อาหารแข็งนั้นเป็นอาหารสำหรับผู้ใหญ่ คือผู้ที่เคยฝึกหัดความคิดของเขาจนสังเกตได้ว่าไหนดีไหนชั่ว

5:12 For when for the time ye ought to be teachers, ye have need that one teach you again which be the first principles of the oracles of God; and are become such as have need of milk, and not of strong meat.
5:13 For every one that useth milk is unskilful in the word of righteousness: for he is a babe.
5:14 But strong meat belongeth to them that are of full age, even those who by reason of use have their senses exercised to discern both good and evil.
Create Date : 07 เมษายน 2555
Last Update : 10 เมษายน 2555 17:11:11 น.
Counter : 1166 Pageviews.

0 comments

Narno7
Location :
กรุงเทพฯ  Thailand

[ดู Profile ทั้งหมด]
ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
 ฝากข้อความหลังไมค์
 Rss Feed
 Smember
 ผู้ติดตามบล็อก : 26 คน [?]ขอต้อนรับเข้าสู่การค้นหาความจริงจากในชีวิตมนุษย์ที่เกิดมา เคยถามตัวเองหรือไม่ว่าเราเกิดมาทำไม? เกิดมาเพื่ออะไร? ตายแล้วไปไหน?

ข่าวดี!! ที่นี่มีคำตอบ ขอให้อ่านด้วยใจเปิดกว้าง และพินิจพิจารณา อ่านช้าๆ แล้วคุณจะพบคำตอบของชีวิตที่คุณค้นหามานาน

Inner peace is built by discovering your creator, and your purpose.

KNOWLEDGE IS POWER!!!!

You are created as a Soul, and placed into this physical body.

Your body is just a "Tool".

A tool, for your soul to carry out this temporary physical section, of your Eternal Life

A tool which should be guided into investing and feeding the soul.

But all people remain to do, is invest in the body rather than the SOUL!!

The Truth Set You Free!!!

May the Love and the Truth of the True God fill your Heart!!

Note: Please share your ideas or commend politely and wisely. ANY COMMENT POSTED NEEDS TO BE BASED ON INTELLIGENCE, LOGIC, AND REASONING; THOSE BASED MERELY ON RELIGIOUS BELIEF(S) AND/OR EMOTIONS WILL NOT SUFFICE.


Thanks for visiting!

Have a great wonderful day and night!!

## Pls. feel free to spread the words!!

New Comments
All Blog