สิงหาคม 2559
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 
30 สิงหาคม 2559
 

The legend of the great wall of chinaตำนานของกำแพงเมืองจีน(The legend of the great wall of china)

กำแพงถูกสร้างขึ้นด้วยภูมิปัญญาอุทิศเลือดเหงื่อและน้ำตา ในฐานะที่เป็นหนึ่งในแปดสิ่งมหัศจรรย์ในโลก, กำแพงเมืองจีนได้กลายเป็นสัญลักษณ์ของประเทศจีนและวัฒนธรรมของตน จำนวนมากของตำนานที่สวยงามและเรื่องราวเกี่ยวกับกำแพงที่เกิดขึ้นไปพร้อมการก่อสร้างและตั้งแต่เวลาว่าเรื่องราวเหล่านี้ได้แพร่กระจายไปทั่วประเทศ


เรื่องราวที่สวยงามและตำนานเกี่ยวกับความช่วยเหลือGreat Wall เพื่อให้ประวัติศาสตร์จีนยังมีชีวิตอยู่และวัฒนธรรม ในแต่ละราชวงศ์หลังจากที่สร้างกำแพงเรื่องราวอื่นๆ อีกมากมายที่ถูกสร้างขึ้นและการแพร่กระจาย

1.ตำนานของเม้ง Jiangnu

เรื่องเม้ง Jiangnu เป็นที่มีชื่อเสียงมากที่สุดและแพร่กระจายอย่างกว้างขวางของตำนานทั้งหมดเกี่ยวกับกำแพง เรื่องราวที่เกิดขึ้นในช่วงราชวงศ์ฉิน(221BC-206BC) มันบอกว่าวิธีเม้งJiangnu ของร้องไห้ขมทำส่วนหนึ่งของการล่มสลายของกำแพง สามีของเม้งJiangnu ของพัดลม Qiliang ถูกจับโดยเจ้าหน้าที่ของรัฐบาลกลางและส่งไปสร้างกำแพง เม้ง Jiangnu ได้ยินอะไรจากเขาหลังจากที่เขาออกเดินทางเพื่อให้เธอออกไปหาเขา แต่น่าเสียดายที่เมื่อถึงเวลาที่เธอถึงกำแพงเธอค้นพบว่าสามีของเธอเสียชีวิตแล้ว ได้ยินข่าวร้ายเธอร้องไห้หัวใจของเธอออก เห่าหอนของเธอที่เกิดจากการล่มสลายของส่วนหนึ่งของกำแพงที่ ตำนานนี้ได้รับการแพร่กระจายอย่างกว้างขวางผ่านตำราเพลงพื้นบ้านและการแสดงโอเปร่าแบบดั้งเดิม มันเป็นที่รู้จักกันดีในประเทศจีน
เรื่องนี้แสดงให้เห็นว่ากำแพงคือการผลิตนับหมื่นของไพร่จีน


2. ตำนานของ Jiayuguan ผ่าน

ตำนานเกี่ยวกับ Jiayuguan ผ่านอื่นบอกของช่างฝีมือที่มีชื่อยี่Kaizhan ในสมัยราชวงศ์หมิง (1368BC-1644BC) ซึ่งเป็นผู้ที่มีความเชี่ยวชาญในการคำนวณ เขาคำนวณว่ามันจะต้อง99,999 อิฐเพื่อสร้าง Jiayuguan ผ่าน ผู้บังคับบัญชาไม่เชื่อเขาและบอกว่าถ้าพวกเขาคาดคะเนโดยแม้อิฐหนึ่งแล้วคนงานทั้งหมดจะถูกลงโทษที่จะทำงานอย่างหนักเป็นเวลาสามปีหลังจากเสร็จสิ้นโครงการอิฐคนหนึ่งถูกทิ้งไว้ข้างหลังประตูเมืองXiwong ผู้บังคับบัญชาก็มีความสุขที่สายตาของอิฐและพร้อมที่จะลงโทษพวกเขา อย่างไรก็ตามยี่ Kaizhan กล่าวด้วยการตรึกตรองว่าอิฐที่ถูกวางโดยมีความเป็นธรรมชาติในการแก้ไขปัญหาผนัง ย้ายเล็กๆ จะทำให้เกิดการล่มสลายของกำแพง ดังนั้นอิฐที่ถูกเก็บไว้ที่นั่นและไม่เคยย้าย มันยังสามารถพบได้มีวันนี้บนหอคอยของJiayuguan ผ่าน

3. ตำนานของ Beaconทาวเวอร์

นอกจากนี้ยังมีเรื่องราวดังกล่าวข้างต้นเกี่ยวกับการก่อสร้างของกำแพงที่ยังมีความอุดมสมบูรณ์ของเรื่องราวเกี่ยวกับจุดชมวิวในปัจจุบัน ที่มีชื่อเสียงเป็นหนึ่งในตำนานของBeacon ทาวเวอร์ เรื่องนี้เกิดขึ้นในช่วงราชวงศ์โจวตะวันตก(ศตวรรษที่ 11 BC-711 BC) พระมหากษัตริย์พระราชินีมีคุณที่ชื่อบัวทองศรีที่เป็นคนน่ารักมาก คิงคุณชอบเธอมากแต่เบ้าศรีไม่เคยยิ้มอย่างเป็นทางการให้ข้อเสนอแนะว่าการตั้งหอสัญญาณไฟไหม้จะขู่วิชาของพระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัวและสมเด็จพระราชินีอาจทำให้รอยยิ้ม คิงคุณชอบความคิด วิชาที่ถูกหลอกและเบ้าศรียิ้มที่สายตาของความวุ่นวายที่ ศัตรูภายหลังบุกโจวตะวันตกกษัตริย์คุณตั้งหอสัญญาณไฟไหม้จะขอความช่วยเหลือ ไม่มีอาสาสมัครมาช่วยเพราะพวกเขาได้ถูกหลอกอีกครั้งก่อน ดังนั้นกษัตริย์โจวถูกฆ่าตายโดยศัตรูและโจวตะวันตกมาถึงจุดสิ้นสุด

4. Xifeng Kou หรือป้อมประชุมมีความสุข

มีป้อมปราการบนกำแพงชื่อเดิม Xifeng Kou หรือป้อมประชุมความสุขคือ มีเรื่องราวของวิธีการชื่อของป้อมปราการมาเกี่ยวกับการเป็น

กำแพงต้องให้ทหารระวังในสถานที่ตลอดทั้งปี ไม่เพียงแต่ทหารที่ได้รับความเดือดร้อนจากนี้สมาชิกในครอบครัวของพวกเขาไม่ได้มีช่วงเวลาที่ดีเกินไป เมื่อทหารหนุ่มได้ไปเพื่อปกป้องดินแดนทางตอนเหนือของประเทศจีนตามแนวกำแพงเมืองเป็นเวลาหลายปี กองทัพต้องห้ามใครออกจากหน้าที่ของเขา ชายหนุ่มที่มีพ่อเป็นสมาชิกในครอบครัวของเขาเท่านั้น พ่อเก่าและกลัวว่าเขาอาจไม่เห็นลูกชายของเขาที่เคยอีกครั้ง ดังนั้นเขากำหนดไว้ในการเข้าชมกำแพงเพื่อไปดูลูกชายของเขาอาจจะเป็นครั้งสุดท้ายที่ เมื่อเขามาถึงป้อมปราการเขาบังเอิญได้พบกับลูกชายของเขาซึ่งเติบโตขึ้นมา ลูกชายของเขามากเกินไปได้รับการยอมรับของพ่อของเขา สองสมาชิกในครอบครัวได้รับการต้อนรับกันด้วยอ้อมกอด พวกเขาหัวเราะออกมาของความสุขและพวกเขาร้องออกมาของความเศร้าโศก ที่แปลกใจของทุกคนที่พวกเขาทั้งสองเสียชีวิตในที่เกิดเหตุ
เพื่อที่จะจำได้ว่าพ่อรักและลูกชายชื่อของป้อมปราการที่พวกเขาพบกันเป็นชื่อXifeng Kou พวกเขาเป็นตัวแทนของหัวใจของพันของทหารและครอบครัวของพวกเขา ผ่านที่พวกเขาถูกฝังอยู่ได้ตั้งชื่อภายหลังXifeng Kou ผ่าน

5. "ซุปโลหะ" GreatWall
ประมาณ 60 กม.ทางทิศเหนือของตัวเมืองปักกิ่ง ,, มีส่วนที่มีชื่อเสียงของกำแพงที่เรียกว่าHuang Hua เฉิง (ป้อมดอกไม้สีเหลือง) ในช่วงฤดูร้อน, พื้นที่ทั้งหมดจะได้สีตามดอกไม้สีเหลืองจึงชื่อHuanghuacheng Great Wall (สีเหลืองติดผนังดอกไม้ที่ยิ่งใหญ่)เดอะ
มีเรื่องราวที่อยู่เบื้องหลังการสร้าง Huanghuachengกำแพงคือ
การก่อสร้างเริ่มขึ้นในค.ศ. 1575 ในสมัยราชวงศ์หมิงและทั่วไป Cai ไก่อยู่ในความดูแลของการทำงานทั้งหมด มันก็บอกว่ามันต้องใช้เวลาหลายปีที่จะเสร็จสิ้นการก่อสร้าง เมื่อนายพลCai ไก่ไปยังเมืองหลวงและรายงานต่อจักรพรรดิงานที่ประสบความสำเร็จของเขาเขากำลังจะตายในครั้งเดียว!รัฐมนตรีว่าการกระทรวงบางคนอิจฉาได้บอกจักรพรรดิว่านหลี่ในเวลานั้นว่าทั่วไปCai ไก่มีการใช้จ่ายเงินมากเกินไปและการก่อสร้างของผนังเป็นคนยากจน จักรพรรดิก็ไม่พอใจกับการรายงานเท็จเหล่านี้เขาสั่งให้ดำเนินการทันทีของCai ต่อมาจักรพรรดิส่งความช่วยเหลือที่เชื่อถือได้เพื่อตรวจสอบผนังของCai ช่วยกลับไปรายงานต่อองค์จักรพรรดิที่Huanghuaheng กำแพงเป็นของแข็งที่มีฝีมือดีที่สุด ขออภัยในความรีบร้อนของเขาในการวางตายเพื่อCai, ว่านหลี่ส่งคนที่จะสร้างหลุมฝังศพและอนุสรณ์stele ในความทรงจำของนายพลภักดี
จักรพรรดิว่านหลี่ยังเขียนตัวละครสองตัว"จินถัง" (โลหะซุป) ความหมาย "ที่เป็นของแข็งและ บริษัท "แกะสลักบนใบหน้าของก้อนหินขนาดใหญ่ที่ผนังด้านล่างแสดงให้เห็นผนังเป็น บริษัทที่มั่นคงและ
ดังนั้นผนังบางครั้งเรียกว่าJintang กำแพง

The legend of the great wall of china

The majestic Great Wall was built with wisdom, dedication,blood, sweat and tears. As one of theEight Wonders in the world, the Great Wall of China has become the symbol ofthe Chinese nation and its culture. Lots of beautifullegends and stories about the Great Wall took place following along theconstruction, and since that time these stories have spread around the country.
Beautiful stories and legends about the Great Wall helpto keep alive Chinese history and culture
. In each dynastyafter the building of the Great Wall, many more stories were created and spread.

1. the Legend of Meng Jiangnu
MengJiangnu's story is the most famous and widely spread of all the legends aboutthe Great Wall. Thestory happened during the Qin Dynasty (221BC-206BC). It tells of how Meng Jiangnu'sbitter weeping made a section of the Great Wall collapse. Meng Jiangnu's husband Fan Qiliangwas caught by federal officials and sent to build the Great Wall. Meng Jiangnu heard nothing from himafter his departure, so she set out to look for him. Unfortunately, by the time shereached the great wall she discovered that her husband had already died. Hearing the bad news, she cried herheart out. Herhowl caused the collapse of a part of the Great Wall. This legend has been spread widelythrough textbooks, folk songs and traditional operas. It is well-knownin China.
This story indicates that the Great Wall is the production of tens of thousandsof Chinese commoners.


2. the Legend of Jiayuguan Pass

Anotherlegend about the Jiayuguan Pass tells of a workman named Yi Kaizhan in the MingDynasty (1368BC-1644BC)who was proficient in arithmetic. He calculated that it would need99,999 bricks to build the Jiayuguan Pass. The supervisor did not believe himand said if they miscalculated by even one brick, then all the workmen would bepunished to do hard work for three years. After the completion of theproject, one brick was left behind the Xiwong city gate. The supervisor was happy at thesight of the brick and ready to punish them. However Yi Kaizhan said withdeliberation that the brick was put there by a supernatural being to fix thewall. Atiny move would cause the collapse of the wall. Therefore the brick was kept thereand never moved. Itcan still be found there today on the tower of the Jiayuguan Pass.

3. the Legend of the Beacon Tower
Inaddition to the above-mentioned stories about theconstruction of the Great Wall, there are also plenty of stories about currentscenic spots. Afamous one is the legend of the Beacon Tower. This story happened during theWestern Zhou Dynasty (11th century BC-711BC). King You had a queen named Bao Si,who was very pretty. KingYou liked her very much, however Bao Si never smiled. An official gave a suggestion thatsetting the beacon tower on fire would frighten the King's subjects, and mightmake the queen smile.King You liked the idea. The subjects were fooled and Bao Sismiled at the sight of the chaos. Later enemies invaded Western Zhou,King You set the beacon tower on fire to ask for help. No subjects came to help becausethey had been fooled once before. Thus, King Zhou was killed by theenemy and Western Zhou came to an end.


4. The Xifeng Kou, or the Happy Meeting Fortress
Thereis a fortress on the Great Wall originally named, the Xifeng Kou, or the HappyMeeting Fortress.There is story of how the name of thefortress came about.
The Great Wall required soldiers to be on guard at the place all year round.
Not only the soldiers suffered fromthis, their family members did not have a good time, too. Once, a young soldier had gone todefend the northern territory of China along the Great Wall for many years. The army prohibited anybody fromleaving his duty. Theyoung man had a father as his only family member. The father was old and feared thathe might not see his son ever again. Therefore, he set forth on thevisit to the Great Wall in order to see his son for perhaps, the last time. When he came to a fortress, heaccidentally met his son whom had grown up. His son, too, recognized his father. The two family members greeted eachother with embraces.They laughed out of joy and they criedout of grief. Toeverybody's surprise, they both died on the spot.
In order to remember the loving father and son, the name of the fortress wherethey met was named Xifeng Kou.
They represented the heart ofthousands of soldiers and their family. The pass where they were buried waslater named Xifeng Kou Pass.

5. "Metal Soup" GreatWall

About60 km north of downtown Beijing,, there is a famous section of the Great Wallcalled Huang Hua Cheng (the yellow flower fortress). During summer, the whole area wouldbe colored by yellow flowers, hence the name Huanghuacheng Great Wall (Yellow Flower Great Wall).
There is a story behind the building of Huanghuacheng Great Wall.
Its construction began in 1575,during the Ming Dynasty and General Cai Kai was in charge of the entire works. It was said that it took many yearsto finish the construction. When General Cai Kai went to thecapital and reported to the emperor his successful task, he was put to death atonce! Somejealous ministers had told Emperor Wanli at that time that the General Cai Kaihad spent too much money and the construction of the wall was poor. The emperor was so unhappy withthese false reports, he ordered Cai's immediate execution. Later the emperor sent a trustedaid to check Cai's Wall. The aid went back and reported tothe emperor that Huanghuaheng Great Wall was solid with the finest workmanship. Sorry for his hasty in putting thedeath to Cai, Wanli sent people to build a tomb and memorial stele in memory ofthe loyal general.
The Emperor Wanli also wrote the two characters "JinTang"(Metal Soup) , meaning "solid and firm", carved on theface of a huge rock below the wall, showing the wall was firm and solid.
So the wall is sometimes calledJintang Great Wall.
Create Date : 30 สิงหาคม 2559
Last Update : 30 สิงหาคม 2559 20:59:24 น. 7 comments
Counter : 656 Pageviews.  
 
 
 
 
Thank you, you made me aware of the myth of the great wall of China. I also never go there now I think that the great wall of China, then pretty much. I wanted to go back and forth a lot. If I have free time I go there, certainly.
 
 

โดย: Panupong Bumpen 6.10/10 (สมาชิกหมายเลข 3367182 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:20:48:18 น.  

 
 
 
Thanks for the great information about the history of the great wall of China. This is a very interesting story, I'll continue to follow your blockers. 21/610
 
 

โดย: Supakorn 21/610 (สมาชิกหมายเลข 3365335 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:21:01:05 น.  

 
 
 
It is a amazing and very beautiful place.I had knew about their history in your blog and it made me want to go to China wall. Thank you. 13/610
 
 

โดย: wanpen 13/610 (สมาชิกหมายเลข 1584941 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:21:03:27 น.  

 
 
 
Thank you very much, I would have made the block, another story, better than this. Thank you for your follow, I sorry for the information may be incomplete. @wanpen 13/610
 
 

โดย: Kittiphan 17/610 (สมาชิกหมายเลข 3365346 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:21:33:54 น.  

 
 
 
For me, this is very interesting. And that this is It was pretty much at all or very many people want to go. I hope that you get good very well. If possible, I want to go again. But the history of this place, it's really sad. But it was pretty much out for me. Legend of the view that it's really sad, but I also see a lot more of your search.
 
 

โดย: 6.10/30 (สมาชิกหมายเลข 3365435 ) วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:21:50:33 น.  

 
 
 
Thank you very much, If you go back to share the experience with. I hope this information will be useful to you. @Supakorn 21/610
 
 

โดย: Kittiphan 17/610 (สมาชิกหมายเลข 3365346 ) วันที่: 13 กันยายน 2559 เวลา:20:27:05 น.  

 
 
 
Thank you very much,I intend to write new blong better than this. For people to study. I hope this information will be useful to you. @6.10/30
 
 

โดย: Kittiphan 17/610 (สมาชิกหมายเลข 3365346 ) วันที่: 13 กันยายน 2559 เวลา:20:31:36 น.  

Name
Opinion
*ใช้ code html ตกแต่งข้อความได้เฉพาะสมาชิก
รหัสส่งข้อความ
กรุณายืนยันรหัสส่งข้อความ

Valentine's Month


 
สมาชิกหมายเลข 3365346
 
Location :


[ดู Profile ทั้งหมด]

ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
ฝากข้อความหลังไมค์
Rss Feed
Smember
ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]
[Add สมาชิกหมายเลข 3365346's blog to your web]

 
pantip.com pantipmarket.com pantown.com