สิงหาคม 2559
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 
18 สิงหาคม 2559
 

How to get six pack!!>>How to get Six Pack!!<<


เราทุกคนรู้ว่า six pack มีประโยชน์ มีความโดดเด่นที่สุดและเป็นที่ยอมรับในระดับสากลซึ่งเป็นความจริงที่ว่าพวกเขาดึงดูดคนจำนวนมากและความน่าสนใจ เมื่อกำลังเดินลงชายหาด ผู้หญิงส่วนใหญ่ชอบsix pack ของพวกเขา มันอาจจะไม่จำเป็นกับผู้หญิงส่วนใหญ่ แต่ก็แน่นอนมันจะเป็นโบนัสของผู้หญิงซึ่งมันดูมีเสน่ห์สิ่งที่ผู้ชายหลายคนและผู้หญิงเหมือนกันอาจไม่ทราบก็คือว่ามีสิทธิประโยชน์เพิ่มเติมอื่นๆ อีกมากมายที่จะมี six pack

ประโยชน์ต่อสุขภาพของsix pack หรือหลักของความแข็งแกร่ง

1 ปรับปรุงท่า

พร้อมกับรูปลักษณ์ที่ดีของกล้ามเนื้อช่วยเพิ่มท่าของความแข็งแกร่งมันเป็นสิ่งที่ดีสำหรับกระดูกสันหลังและช่วยให้เรายืนตรง

2. ลดความเสี่ยงของการบาดเจ็บกลับ

กล้ามเนื้อหลักที่อ่อนแอเป็นสาเหตุของอาการบาดเจ็บที่หลังดังนั้นกล้ามเนื้อหลักที่แข็งแกร่งจะช่วยลดความเสี่ยงของการบาดเจ็บที่หลัง.

อาการบาดเจ็บที่หลังยังมีสาเหตุมาจากการเพิ่มขึ้นของการสะสมไขมันในกระเพาะอาหารซึ่งจะดึงกล้ามเนื้อหลัง

ที่มีความแข็งแกร่งและทำให้ฉีก Six Pack จะทำให้ไม่มีการสะสมไขมันในหน้าท้องดังนั้นมันจึงช่วยลดความเครียดและส่วนเกินที่เกิดจากการไขมันหน้าท้องและการปรับปรุงท่า

3. เพิ่มประสิทธิภาพการกีฬาและลดความเสี่ยงของการบาดเจ็บ

การเล่นกีฬาเป็นส่วนที่สำคัญที่สุดของกล้ามเนื้อหลักที่แข็งแกร่งหากเราต้องการที่จะปรับปรุงประสิทธิภาพการกีฬาแล้วเราควรจะช่วยเพิ่มความแข็งแรงของกล้ามเนื้อหลักของเรา

เราอาจได้เห็นนักกีฬากีฬาหลายคนมุ่งเน้นในการพัฒนากล้ามเนื้อหลักที่แข็งแกร่งเพราะมันจะช่วยให้เพิ่มพลังงานและยังทำให้กล้ามเนื้อหลังที่แข็งแกร่งในการป้องกันการบาดเจ็บต่างๆ

เราต้องมีหลักการที่ทำให้แข็งแกร่งในการเล่นกีฬาเช่นวิ่ง, ว่ายน้ำ, ฟุตบอล, คริกเก็ต,บาสเกตบอล, ขี่จักรยาน, ยิมนาสติก,กรีฑาและอื่น ๆ อีกมากมายเพื่อให้เราสามารถปรับปรุงประสิทธิภาพการทำงานของคุณกับกีฬาหลักที่แข็งแกร่ง

มันไม่ได้หมายความว่าคุณจะต้องออกกำลังกายกล้ามเนื้อหลักของคุณทุกวันเพื่อที่จะได้รับ Six Pack

การออกกำลังกายเพียงแค่ 3 ครั้งในสัปดาห์เบา ๆ เพื่อพัฒนากล้ามเนื้อหลักที่แข็งแกร่งดังนั้นคุณสามารถได้รับประโยชน์ต่อสุขภาพที่สมบูรณ์แบบด้วยกล้ามเนื้อหลักที่แข็งแกร่ง.

คุณสามารถเพลิดเพลินไปกับการวิ่งขี่จักรยานหรือกีฬาใดๆ ที่จะได้รับหลักที่แข็งแกร่งดังนั้นนี่คือผลประโยชน์และตอนนี้เป็นเหตุผลที่ดีกว่าที่จะสร้างหลักที่แข็งแกร่งหรือSixpack


How to get Six Pack!!


benefits of having six pack abs

We all know there are benefits to having six pack abs,the most prominent and universally recognized of which is the fact that theyattract a lot of the best kind of attention when you’re walking down the sandyshores of the beach. Let’s face it, most women love a solid six pack on theirman. It may not be a prerequisite with most women, but it’s certainly a bonusin charming the ladies. What many men, and women alike, may not realize is thatthere are many more additional benefits to having six packs abs.

Health Benefits of Six pack abs or Strong Core

1. Improve Posture

Along with good look, strong core muscle improvesposture. It is good for spine and helps you to stand straight.

2. Lower Risk of Back Injury

Weak core muscle is the cause of back injury. So strongcore muscle reduces the risk of back injury.

Back injury is also caused to increased fat depositionin stomach which pulls back muscles.

With strong and ripped six pack abs there is no fatdeposition in abdominal region. Thus it reduces excess stress caused due tobelly fat and improves posture.

3. Increased Sports Efficiency and Reduced Risk ofInjury

Sportsperformance is the most important part of strong core muscles. If you wish toimprove you sports performance then you should improves your core musclestrength.

You might have seen many sports athlete concentrates todevelop strong core muscles. It helps to boost energy and also makes backmuscles strong to prevent any injury.

You need strong core in every sport like running,swimming, football, cricket, basketball, cycling, gymnastics, athletics andmany more. So you can improve your sports performance with strong core.

It doesn’t means that you have to exercise your coremuscles daily to get strong six pack abs.

Just exercise 3 times in week lightly to develop strongcore muscle. Thus you can gain complete health benefit with strong core muscle.

You can enjoy running, cycling or any sports to getstrong core. So here is benefits and now a better reason to build strong coreor abs.

Please forgive any errors .
Create Date : 18 สิงหาคม 2559
Last Update : 31 สิงหาคม 2559 0:20:39 น. 3 comments
Counter : 886 Pageviews.  
 
 
 
 

Wow Six packs are told how to exercise fully nice but it is a very interesting race. Perfect for those who want a Six Pack then come on this blog like that. 6.10 3
 
 

โดย: สมาชิกหมายเลข 3360188 วันที่: 11 กันยายน 2559 เวลา:21:05:07 น.  

 
 
 
Wowww, Thank you for information to create a six pack. I'm looking for it. I'm very like six pack because look a sexy girl and look very healthy. A man look very handsome. 😍😍 6/10 35
 
 

โดย: Nnaa IP: 119.76.107.115 วันที่: 13 กันยายน 2559 เวลา:20:28:48 น.  

 
 
 
Thank you for your feedback and appreciate your blog.
 
 

โดย: สมาชิกหมายเลข 3365634 วันที่: 13 กันยายน 2559 เวลา:21:29:08 น.  

Name
Opinion
*ใช้ code html ตกแต่งข้อความได้เฉพาะสมาชิก
รหัสส่งข้อความ
กรุณายืนยันรหัสส่งข้อความ

สมาชิกหมายเลข 3365634
 
Location :
เชียงราย Thailand

[ดู Profile ทั้งหมด]

ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
ฝากข้อความหลังไมค์
Rss Feed
Smember
ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]
New Comments
[Add สมาชิกหมายเลข 3365634's blog to your web]

 
pantip.com pantipmarket.com pantown.com