สิงหาคม 2559
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
 
21 สิงหาคม 2559
 

>> How to get six pack!! EP.2!! <<>> How To Get Six Pack <<


How to eat  for get six pack


1. คาร์โบไฮเดรตที่ดี

     หนึ่งในความลับที่จะได้รับเพชร Six Pack คือการรับประทานอาหารมากมายของการทานคาร์โบไฮเดรตที่ดีถ้าอาหารของคุณเป็นโรคก็จะเป็นไปไม่ได้ที่จะได้รับ ABS กระชับที่ดีที่กำลังมองหากินเมล็ดธัญพืชเพราะจะอุดมไปด้วยเส้นใยและจะย่อยช้าคาร์โบไฮเดรตกลั่นเป็นแหล่งที่รวดเร็วของพลังงานและนี้ทำให้ไม่เหมาะสม ถ้าคุณออกกำลังกายเป็นเวลานานกินอาหารที่อุดมไปด้วย ข้าวโอ๊ต ข้าวสาลี และข้าวกล้อง


2. กินโปรตีน

    ร่างกายของคุณต้องการโปรตีนที่เหมาะสมในการสร้างกล้ามเนื้อได้อย่างรวดเร็วต้องกินโปรตีนมากในช่วงเช้า คุณจะรู้สึกหิวน้อย ถ้าอาหารมื้อแรกของคุณมีโปรตีนบางอย่างนี้จะช่วยให้คุณเผาผลาญไขมันส่วนเกินและเผยให้เห็นกล้ามเนื้อได้เบคอน ไข่ขาว และโยเกิร์ต เป็นแหล่งโปรตีนที่ดีอย่างหนึ่ง


3. กำจัดอาหารแปรรูป

     ส่วนใหญ่อาหารแปรรูปที่คุณซื้อมีแคลอรี่มากมายและสารอาหารน้อยมากมันมีน้ำตาลและไขมันเป็นจำนวนมากและสามารถทำให้มันยากที่น้ำหนักจะลดลงและได้รับsix pack หลีกเลี่ยงอาหารที่มีน้ำมันเติมไฮโดรเจน, น้ำเชื่อมข้าวโพด สีเทียมและสารให้ความหวานรวมถึงผักและผลไม้ในอาหารของคุณเพื่อให้กล้ามเนื้อได้รับสารอาหารพลังงานที่ต้องการที่จะเติบโต

4 . กินอาหารหลายมื้อ

     คุณไม่ควรอดอาหารด้วยตัวเองตามที่คุณมุ่งหวังที่จะได้รับการกระชับหน้าท้องเมื่อคุณอดอาหารด้วยตัวคุณเอง ร่างกายจะจับแคลอรี่ที่คุณกินและเก็บไว้เป็นไขมัน เมื่อคุณกินอาหารที่หลากหลายคุณจะมีพลังงานที่เพียงพอสำหรับการออกกำลังกายของคุณ กระจายอาหารออกเป็นกินมื้อเล็กๆ 4-5วัน แล้วค่อยกินมื้อใหญ่ 1-2 มื้อ

5. เวย์โปรตีนได้รับผลลัพธ์ที่ดีกว่า

หากมีหนึ่งในสารอาหารที่แน่นอนต้องในอาหารของคุณมันคือโปรตีน โปรตีนในรูปแบบหน่วยการสร้างเนื้อเยื่อของกล้ามเนื้อของคุณ ดังนั้นถ้าไม่มีมัน ร่างกายของคุณจะขาดองค์ประกอบสำคัญที่จำเป็นสำหรับกล้ามเนื้อด้วยซ้ำเวย์เป็นหนึ่งในรูปแบบการดูดซึมที่ดีที่สุดของโปรตีนในร่างกายสูงขึ้นกว่าไก่หรือปลา

  - เวย์โปรตีนเชค

คนที่ต้องการเพิ่มการเติบโตของกล้ามเนื้อจะต้องให้แน่ใจว่าที่พวกเขาได้รับโปรตีนเพียงพอเช่นนี้เป็นสิ่งจำเป็นสำหรับช่วยเพิ่มกล้ามเนื้ออาหารเสริมเวย์โปรตีนอย่างรวดเร็ว ได้รับการออกแบบเพื่อให้เข้าระบบของคุณได้อย่างรวดเร็ว

ประโยชน์ของเวย์โปรตีน

มีเหตุผลหลายประการที่ทำให้เวย์โปรตีนเชคเป็นที่นิยมอย่างกว้างขวางในหมู่นักกีฬาจากทุกสาขาของกีฬาบางส่วนของเหล่านี้ได้แก่

1. มีกรดอะมิโนครบถ้วนโปรตีนเป็นสิ่งจำเป็นสำหรับการเจริญเติบโตของกล้ามเนื้อ และเป็นหน่วยการสร้างกล้ามเนื้อ ในร่างกายมี 20 กรดมิโนในปัจจุบันที่รวมกันเพื่อสร้างโปรตีนเก้าของกรดอะมิโนเหล่านี้มีความ "จำเป็น" หมายถึงร่างกายไม่สามารถสังเคราะห์ได้เองดังนั้นจึงต้องมาจากการรับประทานอาหารหรืออาหารเสริม เวย์โปรตีนที่มีกรดอะมิโนที่จำเป็นทั้งหมดในปริมาณที่เพียงพอทำให้มันเป็นหนึ่งในตัวเลือกที่ดีที่สุดสำหรับทุกคนที่ต้องการเพิ่มปริมาณโปรตีนในชีวิตประจำวัน

2. เวย์โปรตีนออกปริมาณฤทธิ์สูงกว่าโปรตีนชนิดอื่น อย่างไรก็ตามมันทำร้ายร่างกายอย่างรวดเร็ว สร้างแหล่งโปรตีนที่ดีในสารอาหารเพื่อให้ร่างกายกระตือรือร้น เนื่องมาจากการดูดซึมสูง ทำให้ดูดซึมดีที่สุดหลังจากออกกำลังกาย
How to eat for get six pack


1. Good Carbohydrates

One of thesecrets to getting a diamond six pack is eating plenty of good carbs. If yourdiet is unhealthy, it will be impossible to get the well toned abs you arelooking for. Eat whole grains because they are rich in fiber and they aredigested slowly. Refined carbohydrates are a quick source of energy and thismakes them inappropriate if you workout for long. Eat plenty of oats, wholewheat, and brown rice.

2. EatHealthy Proteins

Your body needs the right proteins to build muscle fast.Eat a lot of protein during breakfast. You are less likely to feel hungry ifyour first meal contained some protein. This will help you to burn excess fatand reveal the muscles underneath. Bacon, egg whites, and yogurt are greatsources of protein.

3. EliminateProcessed Foods

Most of the processed foods that you purchase haveplenty of calories and very little nutrients. They have a lot of sugar and fatand this can make it difficult for you to lose weight and get a six pack. Avoidfoods that have hydrogenated oils, corn syrup, artificial colors, andsweeteners. Include vegetables and fruits in your diet to give your stomachmuscles the energy nutrients they require to grow.

4. EatSeveral Meals

You should not starve yourself as you aim to get a tonedstomach. When you starve yourself, your body holds on to all the calories youconsume and stores them as fat. When you eat several meals, your metabolismspeeds up and you have enough energy for your workouts. Spread out your meals and eat 4-5 smallermeals a day rather then 1-2 large meals.


GET WHEY BETTER RESULTS

     If there's one nutrient that's an absolute must in yourdiet,protein is it. Protein forms the building blocks for your muscle tissue,so without it your body would lack a critical component needed for muscle toeven exist. Whey is one of the best absorbed forms of protein in the body, evenhigher than chicken or fish.


WHEY PROTEIN SHAKES

      Anyone looking to increase their muscle growth will needto be sure that they are getting enough protein as this is essential forhelping the body add lean muscle. Our fast-acting Whey Protein supplements aredesigned to get into your system quickly.


Whey Protein benefits

There are several reasons that make whey protein shakeswidely popular among sportsmen from all fields of sports. Some of theseinclude:

  1. A complete amino acid profile. Proteins are absolutelyessential for muscle   growth and are the building blocks of muscle. In the bodythere are 20 amino acids present that combine to make proteins. Nine of theseamino acids are “essential” meaning they cannot be synthesized by the body andtherefore must come from diet or supplementation. Whey protein contains allessential amino acids in adequate amounts making it one of the best options foranyone looking to increase their daily protein intake.

   2. High bioavailability. Whey protein is superior to otherprotein types whereby it is rapidly broken down by the body, making it a greatprotein source during periods where the body is most eager for nutrients. Dueto its high absorption rate, it's best taken after intense workouts. 

 

Create Date : 21 สิงหาคม 2559
1 comments
Last Update : 21 สิงหาคม 2559 22:17:40 น.
Counter : 461 Pageviews.

 
 
 
 
Thank you very much for all the good information.
It is very useful for me, because this time I'm looking to build abdominal muscles and I'm looking for food for exercise. I would like to ask you. How long does it take to be an abdominal muscle?If you see my message, please send me back the message . 6.10/38
 
 

โดย: Issariya38 IP: 183.88.251.10 วันที่: 13 กันยายน 2559 เวลา:22:10:28 น.  

Name
Opinion
*ใช้ code html ตกแต่งข้อความได้เฉพาะสมาชิก
รหัสส่งข้อความ
กรุณายืนยันรหัสส่งข้อความ

Valentine's Month


 
สมาชิกหมายเลข 3365634
 
Location :
เชียงราย Thailand

[ดู Profile ทั้งหมด]

ให้ทิปเจ้าของ Blog [?]
ฝากข้อความหลังไมค์
Rss Feed
Smember
ผู้ติดตามบล็อก : 1 คน [?]
New Comments
[Add สมาชิกหมายเลข 3365634's blog to your web]

 
pantip.com pantipmarket.com pantown.com